Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 10 Pro Hands-on Video

TCL 10 Pro Hands-on Video

απο Kostas Gliatiotis

Η TCL έχει ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία της στην Ευρωπαϊκή αγορά των Smartphones, με το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό TCL Plex που έχουμε ήδη γνωρίσει. Η εταιρεία είχε σχεδιάσει να παρουσιάσει και μια νέα σειρά συσκευών, τα TCL 10, κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2020, η οποία όμως δυστυχώς ακυρώθηκε. Παρόλα αυτά, η TCL είχε διαθέσιμες τις νέες προτάσεις της σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Βαρκελώνη, όπου μαζί με το Techmaniacs.gr είμασταν οι μόνοι που είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά. Στο συγκεκριμένο βίντεο, ρίχνουμε μια… πρώτη ματιά, στο κορυφαίο συνολικά TCL 10 Pro που αποτελεί την πιο πολυτελή πρόταση της εταιρείας, με αντίστοιχα ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αυτό που κάνει το TCL 10 Pro να ξεχωρίζει, είναι η εντυπωσιακή σχεδίαση και κατασκευή του, αλλά και η ιδιαίτερα ζωντανή και φωτεινή AMOLED οθόνη του. Μάλιστα, οι άνθρωποι της TCL ήταν ξεκάθαροι ότι η εταιρεία κατασκευάζει η ίδια την συγκεκριμένη οθόνη, κάτι που δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άλλες θεωρητικά πιο καταξιωμένες εταιρείες του ανταγωνισμού της. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε ένα κυρτό AMOLED Panel με διαγώνιο 6,47 ίντσες και ανάλυση 2340×1080 pixels/FullHD+. Το TCL 10 Pro ενσωματώνει και την τεχνολογία NXTvision της εταιρείας, που αυξάνει την χρωματική αντίθεση και την φωτεινότητα ακόμα και σε περιεχόμενο που δεν είναι HDR. Μάλιστα η οθόνη έχει και ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων που στο μικρό διάστημα που είχαμε τη συσκευή στα χέρια μας, έδειξε να λειτουργεί εντυπωσιακά γρήγορα.

Αυτό όμως που έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, είναι οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του TCL 10 Pro. Η βασική από αυτές είναι στα 64ΜΡ και χρησιμοποιεί τον GW1 αισθητήρα που κατασκευάζει η Samsung, και συνοδεύεται από μια κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 16ΜΡ. Η τρίτη κάμερα αποτελεί κάτι μοναδικό για τα Smartphones της εταιρείας, και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εγγραφή βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Έχει ανάλυση 5ΜΡ, αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο φυσικό μέγεθος του αισθητήρα της. Με 2,9μm φυσικό μέγεθος για κάθε ένα φωτοευαίσθητο στοιχείο, έχει ιδιαίτερα καλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πιθανόν ο μοναδικός τομέας που δεν ξεχωρίζει το TCL 10 Pro είναι αυτός των επιδόσεων. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 675 της Qualcomm σε συνδυασμό με 6GB μνήμης RAM. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ήταν ξεκάθαροι ότι η επιλογή του έχει γίνει προκειμένου να διατηρηθεί το κόστος σε λογικά επίπεδα, ενώ ανέφεραν επίσης ότι πλέον έχουν περισσότερη εμπειρία με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις επιδόσεις που προσφέρει.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει μια σύντομη παρουσίαση και των δύο άλλων μοντέλων της νέας σειράς από την εταιρεία, ενώ φυσικά θα υπάρχει και αναλυτικό Review τους, όταν έρθουν επίσημα στην χώρα μας και γίνουν διαθέσιμα για δοκιμή από την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights