Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ More Apps: Η εύκολη εναλλακτική

More Apps: Η εύκολη εναλλακτική

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό ότι η (άδικη) διαμάχη της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών με την Huawei, την περιορίζει από το να μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύνολο των υπηρεσιών και εφαρμογών της Google στα νεότερα της Smartphones, παρότι αυτά συνεχίζουν φυσικά να βασίζονται στο Android λειτουργικό σύστημα. Έχουμε ήδη δει σε ξεχωριστό αφιέρωμα, πως μπορεί να εγκαταστήσει κανείς με πλάγιο τρόπο, το σύνολο των υπηρεσιών της Google και στην συνέχεια τις εφαρμογές αυτές και όχι μόνο από το Play Store. Ομως υπάρχει και μια σαφώς πιο εύκολη εναλλακτική, που ακούει στο όνομα More Apps.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια εφαρμογή, που αλαμβάνει την … διαδικασία του να βρει και να προσφέρει στον χρήστη εύκολα και άμεσα, μια εναλλακτική “πηγή” για να εγκαταστήσει τις αγαπημένες του εφαρμογές. Οι περισσότερες από αυτές, κάνουν την εμφάνιση τους ήδη και στο App Gallery της Huawei με έναν εντυπωσιακά γρήγορο ρυθμό, όμως η λύση του More Apps είναι με διαφορά η πιο άμεση και εύκολη μεχρι η συλλογή του App Gallery να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος σε ένα από τα νεότερα Smartphones της Huawei, όπως το P40 pro, P40, P40 Lite και το ιδιαίτερα οικονομικό P40 Lite E, είναι να ανοίξει το App Gallery και να αναζητήσει εκεί το More Apps. Αφού εγκαταστήσει την εφαρμογή στο Smartphone του, αυτή του εμφανίζει άμεσα μια λίστα με τις πιο γνωστές εφαρμογές, ώστε να μην χρειάζεται καν να μπει στην διαδικασία να τις… αναζητήσει. Για κάθε μια από αυτές, το More Apps αναζητά διαφορετικές πηγές εγκατάστασης προκειμένου ο ιδιοκτήτης του Smartphone να διαλέξει μια από αυτές μέσα από την εφαρμογή και να κάνει τη δουλειά του σαφώς πιο εύκολα.

Πλέον, οι εναλλακτικές λύσεις για την εγκατάσταση κάθε είδους εφαρμογής στα νεότερα Smartphones της Huawei είναι και πολλές, και με διαφορετικά επίπεδα ευκολίας ανάλογα με την… διάθεση που εχει ο καθένας να αφιερώσει τον χρόνο που απαιτείται. Το More Apps είναι με διαφορά η πιο απλή και εύκολη από αυτές, μαζί πάντα με το Phone Clone. Με την εφαρμογή αυτή, ο ιδιοκτήτης ενός νέου SMartphone της εταιρείας, μπορεί να μεταφέρει εύκολα και γρήγορα τα περιεχόμενα από την προηγούμενη συσκευή του. Σε αυτά περιλαμβάνονται φυσικά οι εφαρμογές και όλα τα υπόλοιπα περιεχόμενα, όπως φωτογραφίες βίντεο αλλά και μηνύματα ρυθμίσεις και ο τηλεφωνικός του κατάλογος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights