Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ To Facebook προσθέτει Quiet mode για επιλεγμένες ώρες… ηρεμίας

To Facebook προσθέτει Quiet mode για επιλεγμένες ώρες… ηρεμίας

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα υπηρεσία φαίνεται ότι ενεργοποιεί σταδιακά το Facebook, που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν μια χρονική περίοδο που δεν θα δέχονται καθόλου ειδοποιήσεις. Το Quiet Mode, δίνει την δυνατότητα να επιλέξει κάθε συνδρομητής του Facebook για πόση ώρα (ή ώρες…) δεν θα λαμβάνει νέες ειδοποιήσεις από το κοινωνικό δίκτυο, προκειμένου να αποκοπεί από αυτό και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον πραγματικό κόσμο.

Με το Quiet Mode ενεργό, όταν δοκιμάσει κάποιος να ανοίξει την εφαρμογή του Facebook, εμφανίζεται μια ενημέρωση με την ώρα που απομένει μέχρι να λήξει η περίοδος… ησυχίας, και μια επιλογή να μεταβεί στις ρυθμίσεις ο χρήστης ώστε να το απενεργοποίηση αν θέλει. Προς το παρόν, η διάθεση του Quiet mode γίνεται σταδιακά, και φαίνεται ότι προηγούνται οι iOS συσκευές, αφού μόνο σε αυτές έχει κάνει ως τώρα την εμφάνιση της η νέα δυνατότητα. Θεωρητικά, τις επόμενες ημέρες η διάθεση του θα επεκταθεί σε περισσότερες χώρες αλλά και σε Android Smartphones και Tablets.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights