Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sound Test: Galaxy S20 Ultra, Mi 10 Pro, P40 Pro και iPhone 11 pro Max

Sound Test: Galaxy S20 Ultra, Mi 10 Pro, P40 Pro και iPhone 11 pro Max

απο Kostas Gliatiotis

Για κάθε νέο Smartphone με κορυφαία σε μέγεθος αλλά και ποιότητα οθόνη, θεωρείται πλέον δεδομένο ότι πρέπει να έχει αντίστοιχες επιδόσεις και στον τομέα του ήχου, προκειμένου η εμπειρία θέασης να είναι ολοκληρωμένη. Στο συγκρεκριμένο βίντεο, δοκιμάζουμε την απόδοση που έχουν τέσσερις διαφορετικές συσκευές, και συγκεκριμένα τα Galaxy S20 Ultra από τη Samsung, Mi 10 Pro από την Xiaomi, το κορυφαίο φωτογραφικά P40 pro της Huawei και το καταξιωμένο πλέον σε αυτόν τον τομέα, iPhone 11 Pro max της Apple.

Κάθε ένα από αυτά, με εξαίρεση το P40 pro, προσφέρει στερεοφωνικό ήχο με διαφορετικό τρόπο, με τη συσκευή της Huawei να διαθέτει παρόλα αυτά ένα ιδιαίτερα δυνατό και ποιοτικό ηχείο στο κάτω μέρος του. Ο τρόπος όμως που οι άλλες τρεις συσκευές προσφέρουν τον στερεοφωνικό ήχο, έχει σημασία στο τελικό αποτέλεσμα. Το Galaxy S20 Ultra χρησιμοποιεί ένα ηχείο στο κάτω μέρος του, και την “γρίλια” του ακουστικού πάνω από την οθόνη του για να παράγει στερεοφωνικό ήχο. Πίσω από την γρίλια αυτή, υπάρχει ένα αντίστοιχου μεγέθους ηχείο με αυτό στο κάτω μέρος του, που ομως πρέπει να “περάσει” τον ήχο από μια μικρότερη εγκοπή.

Το iPhone 11 Pro Max από την πλευρά του, έρχεται και αυτό με μια παρόμοια διάταξη. Στο κάτω μέρος του υπάρχει ένα πολύ δυνατό και εντυπωσιακά ποιοτικό ηχείο, ενώ στη θέση του ακουστικού υπάρχει άλλο ένα, που είναι πιο σωστά “ζυγισμένο” σε ένταση αλλά και μπάσο σε σύγκριση με τη συσκευή της Samsung.

Τέλος, το Mi 10 pro είναι η μοναδική από αυτές τις συσκευές, που έρχεται με δύο αυτόνομα ηχεία στο πάνω και κάτω μέρος. Ο ήχος παράγεται με πλήρη ισορροπία μεταξύ τους, ενώ η Xiaomi έχει επιλέξει ξεχωριστές “γρίλιες” για αυτό το ηχείο και στο πάνω μέρος της συσκευής, ξεχωριστά από την εγκοπή του ακουστικού που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Είναι και η μοναδική συσκευή που κατευθύνει με τον ίδιο τρόπο και αριστερά και δεξία, προκειμένου να πετύχει την καλύτερη ισορροπία αλλα τελικά και την υψηλότερη ένταση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights