Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Xiaomi Mi 10 Pro: 100% της μπαταρίας σε 45 λεπτά

Xiaomi Mi 10 Pro: 100% της μπαταρίας σε 45 λεπτά

απο Kostas Gliatiotis

Είναι δεδομένο πλέον ότι κάθε High end smartphone πρέπει να μπορεί να “κρατήσει” μια ολόκληρη ημέρα έντονης χρήσης χωρίς να μείνει από μπαταρία. Καλύτερη απόδοση θεωρείται όταν μια συσκευή μπορεί να προσφέρει έως και δεύτερη ημέρα σχετικά έντονης χρήσης, όμως το ζητούμενο είναι πάντα να μην μας αφήσει από μπαταρία όταν το χρειαζόμαστε. Μια λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη φόρτιση, προκειμένου ακόμα και αν η μπαταρία του Smartphone μας είναι χαμηλά, να μπορεί να φορτίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η Xiaomi, με το νέο Mi 10 Pro, έφτασε την ταχεία φόρτιση σε ένα νέο επίπεδο για τις δικές της συσκευές και όχι μόνο.

Στο συγκεκριμένο “σύντομο” Timelapse βίντεο, βλέπουμε σε γρηγορο χρόνο την διαδικασία της φόρτισης στο νέο Smartphone της εταιρείας, διαδικασία που ολοκληρώνεται πλήρως σε περίπου 45 λεπτά. Για να το πετύχει αυτό η εταιρεία, έχει “εφοδιάσει” το Mi 10 pro με ταχεία φόρτιση που μπορεί να φτάσει έως και τα 50W από τον φορτιστή που παρέχεται στη συσκευασία του. Η διαδικασία της φόρτισης συνεχίζεται με ιδιαίτερα έντονο ρυθμό σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της, αξιοσημείωτο όμως είναι ότι για να φτάσει στο 50%, το Mi 10 Pro χρειάζεται περίπου 20 λεπτά.

Παρότι ένας συμβατός φορτιστής είναι κάτι δύσκολο να το βρει κανείς, το Mi 10 pro υποστηρίζει αντίστοιχα εντυπωσιακή ασύρματη φόρτιση με έως και 30W. Ο χρόνος για μια πλήρη φόρτιση είναι προφανώς λίγο μεγαλύτερος σε αυτή την περίπτωση, όμως αποτελεί μια επιπλέον ευκολία για όποιον θέλει να έχει έναν φορτιστή αυτού του είδους στο γραφείο ή το σπίτι του για πιο άμεση φόρτιση έστω και ενός ποσοστού της μπαταρίας.

Να θυμίσουμε εδώ ότι το Mi 10 pro έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 4.500 mAh, που είναι πλέον στον μέσο όρο για συσκευές αυτής της κατηγορίας τιμής. Η χωρητικότητα αυτή κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μπορεί να την γεμίσει ο φορτιστής του, και το ότι η διαδικασία είναι σχεδιασμένη να ολοκληρώνεται με ασφάλεια παρά τον ρυθμό φόρτισης των 50W

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights