Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9S Unboxing Video

Xiaomi Redmi Note 9S Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Το Note 8 Pro αποτέλεσε πριν μερικούς μήνες, την πλέον επιτυχημένη πρόταση της Xiaomi στην μεσαία κατηγορία τιμής, με επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά σημαντικά ανώτερα από κάθε άλλη πρόταση του ανταγωνισμού του στην ίδια κατηγορία και όχι μόνο. Η εταιρεία προφανώς και θέλει να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη πορεία γενικά αλλά και συγκεκριμένα στη χώρα μας, και έτσι η Info-Quest πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες την διάθεση του αμέσως επόμενου Redmi Note 9S επίσημα και στην Ελληνική αγορά. Είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε την συσκευή λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της, και παραδοσιακά πλέον η δοκιμή αυτή “ξεκινάει” με το Unboxing video της.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του Note 9S έχει αλλάξει στα σημεία, με την εταιρεία να έχει τοποθετήσει εκτός των άλλων σε ένα διαφορετικό πλαίσιο τις τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του. Αυτές είναι αντίστοιχα διαφορετικές από αυτές του Note 8 Pro, με την βασική να έχει πλέον ανάλυση 48ΜΡ διατηρώντας όμως το ιδιαίτερα αποδοτικό διάφραγμα f/1.8 για φωτογραφίες ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η δεύτερη κάμερα είναι επίσης πρακτικά ίδια, έχει έναν υπερ ευρυγώνιο φακό, με την ανάλυση της στα 8ΜΡ που θεωρείται και το “συνηθισμένο” σε αυτή την κατηγορία τιμής. Για την κάμερα με τον macro φακό όμως, που επιτρέπει την λήψη απο πολύ μικρή απόσταση, η εταιρεία έχει κάνει μια αναβάθμιση στην ανάλυση της που πλέον είναι στα 5 αντί για 2ΜΡ στην προηγούμενη συσκευή. Διατηρεί μάλιστα και το Auto focus που της δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζει αυτή την απόσταση λήψης της φωτογραφίας, χωρίς το Note 9S να περιορίζει τον ιδιοκτήτη του σε μια πολύ συγκεκριμένη απόσταση από το αντικείμενο.

Η οθόνη του Smartphone έχει μεγαλώσει και αυτή με τη σειρά της, και πλέον έχει διαγώνιο 6.67 ίντσες, ενώ έχει αλλάξει και η αναλογία πλευρών της στο 20:9. Με αυτόν τον τρόπο είναι ελάχιστα πιο ψηλή και λίγο πιο στενή προκειμένου να είναι πιο άνετη σε καθημερινή χρήση. Η ανάλυση της παραμένει ιδιαίτερα λογική στα 2.400×1080 pixels ενώ και η “τρύπα” για την μπροστινή κάμερα είναι πλέον στο κέντρο της οθόνης, με ένα μικρό μέγεθος για συσκευή της μεσαίας κατηγορίας.

Οι επιδόσεις του Note 9S “έρχονται” πλέον από έναν επεξεργαστή της Qualcomm και συγκεκριμένα τον Snapdragon 720G. Παρά την ονομασία του, οι επιδόσεις που προσφέρει είναι στα ίδια επίπεδα ή και λίγο καλύτερες από αυτές του αμέσως προηγούμενου Snapdragon 730, που ήταν με τη σειρά του παρόμοιος με τον Helio G90T της Mediatek που χρησιμοποιούσε το Note 8 Pro

Τέλος, η μπαταρία του Note 9S έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, και η χωρητικότητα της πλέον φτάνει τα 5.020 mAh ενώ έχει βελτιωθεί σημαντικά και η ταχύτητα φόρτισης της. Το Smartphone στην επίσημη έκδοση του έρχεται και με φορτιστή των 20W στη συσκευασία του, κάτι που δεν θεωρείται ακόμα δεδομένο στην μεσαία κατηγορία. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η αναλυτική δοκιμή, θα ακολουθήσει φυσικά ξεχωριστο βίντεο για την απόδοση που έχουν οι κάμερες του Note 9S και φυσικά το αναλυτικό μας Review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights