Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi 10 Lite Επίσημα στην μεσαία κατηγορία

Xiaomi Mi 10 Lite Επίσημα στην μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi έκανε πριν λίγη ώρα και επίσημη την ύπαρξη του Mi 10 Lite, που όπως δηλώνει και η ονομασία του, αποτελεί μια πιο οικονομική έκδοση των δύο εντυπωσιακών Mi 10 και Mi 10 Pro. Η lite έκδοση, παρόλα αυτά έρχεται με αρκετά χαρακτηριστικά που το τοποθετούν στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, με το Smartphone να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Mi note 10 της εταιρείας.

Η οθόνη του Mi 10 Lite έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού έχει διαγώνιο 6.47 ιντσών και πρόκειται για ένα κυρτό AMOLED Panel με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο. Η ανάλυση της είναι στα 2340×1080 pixels, χωρίς όμως τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90 Hz που έχουν τα δύο καλύτερα μοντέλα της σειράς. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 730G επεξεργαστής της Qualcomm που συνεχίζει να αποτελεί την καλύτερη πρόταση για επιδόσεις στην μεσαία κατηγορία τιμής. Θα Συνδυάζεται με 6GB RAM, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος του Mi 10 Lite είναι “αναμενόμενες” με την βασική από αυτές να έχει ανάλυση 64ΜΡ χρησιμοποιώντας αισθητήρα της Samsung. Η δεύτερη έχει υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 8ΜΡ ενώ υπάρχει και μια Macro Camera στα 5ΜΡ. Το “σύνολο” ολοκληρώνεται με μια κάμερα βάθους στα 2ΜΡ για φωτογραφίες με θολό φόντο. Η μπαταρία του Mi 10 Lite είναι ιδιαίτερα μεγάλη με χωρητικότητα 5.260 mAh ενώ υποστηρίζει και αρκετά “γρήγορη” φόρτιση στα 30W.

H τιμή για την βασική έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι περίπου 350 ευρώ στην Κίνα, και στα 399 ευρώ θα τιμολογείται η έκδοση με 128GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights