Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S20 Ultra σε άσπρο χρώμα

Samsung Galaxy S20 Ultra σε άσπρο χρώμα

απο Kostas Gliatiotis

Μια από τις πλέον “περίεργες” επιλογές που έκανε η Samsung με τη νέα σειρά Galaxy S20 και ειδικά με το Galaxy S20 Ultra, ήταν η διάθεση τους σε έναν σχετικά περιορισμένο αριθμό διαφορετικών χρωμάτων. Στο Galaxy S20 Ultra μάλιστα, μέχρι στιγμής τα μόνα διαθέσιμα χρώματα είναι το αδιάφορο μαύρο και ένα “γκρί” χρώμα που δεν τονίζει ούτε αυτό με κάποιο τρόπο τον σχεδιασμό του.

Η Samsung φαίνεται ότι σταδιακά αρχίζει να το “διορθώνει” αυτό, αφού ξεκίνησε τη διάθεση του σε ένα ακόμα χρώμα και συγκεκριμένα το άσπρο. Προς το παρόν όμως, το νέο χρώμα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα και μόνο σε μια έκδοση με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η εταιρεία πάντως φαίνεται ότι έχει σκοπό να φέρει το Galaxy S20 Ultra σε άσπρο χρώμα και στην Ευρώπη, χωρίς όμως να έχει ανακοινώσει πότε ακριβώς θα γίνει αυτό αλλά και αν η διάθεση του θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Οι αντίστοιχες εκδόσεις των Galaxy S20 και S20 Plus σε άσπρο χρώμα, είναι διαθέσιμες προς το παρόν σε λίγες χώρες όπως η Νότιος Κορέα, και μένει να δούμε αν η διάθεση και αυτών θα επεκταθεί στο άμεσο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights