Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Watch GT 2E Unboxing video

Huawei Watch GT 2E Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσία της Huawei στην αγορά των Wearables είναι σημαντική τα τελευταία χρόνια, με την εταιρεία να προσφέρει πλέον μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα από διαφορετικά Smartwatches, Smartbands αλλά και ασύρματων ακουστικών. Το Watch GT 2 αποτελεί μέχρι και σήμερα το πιο εντυπωσιακό αλλά και συνολικά πρακτικό SMartwatch της, που συνεχίζει να αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για τα χρήματα του. Η εταιρεία όμως σχεδίασε μια ακόμα έκδοση του, που όπως δηλώνει η ονομασία Watch GT 2e, αποτελεί μια ελάχιστα οικονομικότερη έκδοση με περιορισμένες αλλαγές.

Το Watch GT 2e έρχεται με διαφορετικό σχεδιασμό που το κάνει να δείχνει και να είναι πιο… σπορ αφού απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θελουν να καταγράφουν την αθλητική τους δραστηριότητα με το Smartwatch τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρει και τα πιο σημαντικά από τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου “αδερφού” του. Έτσι η οθόνη παραμένει εντυπωσιακά μεγάλη με διάμετρο 44 χιλιοστών σε όρους … ρολογιού αλλά και με την πολύ υψηλή ανάλυση στα 454×454 pixels. Αντίστοιχα και η μπαταρία στο εσωτερικό του υπόσχεται χρόνους λειτουργίας πάνω από 10 ημέρες ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται όλες οι δυνατότητες καταγραφής της άσκησης.

To νέο Smartwatch της Huawei θα ξεκινήσει να πωλείται σύντομα και στην Ελληνική αγορά, σε μια τιμή αισθητά χαμηλότερη από το … συνηθισμένο με βάση τις δυνατότητες του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights