Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei GT 2 42mm Unboxing video

Huawei GT 2 42mm Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των Smartwatches τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό, ήταν “γεμάτη” από ρολόγια που απευθύνται κυρίως στο… Ανδρικό κοινό με την εμφάνιση και το μέγεθος τους. Η Huawei θεωρεί πολύ σωστά όμως οτι και το γυναικείο κοινό ενδιαφέρεται για ένα Smartwatch και φυσικά θα προτιμούσε αυτό να έχει μια διαφορετική και πιο “κομψή” εμφάνιση.

Το Watch GT 2 στην έκδοση με διάμετρο 42mm είναι σχεδιασμένο λοιπόν για αυτό ακριβώς το γυναικείο κοινό, που αναζητά ένα έξυπνο “ρολόι” που ταυτόχρονα θα δείχνει σαν ένα… κόσμημα. Με μικρότερο μέγεθος αλλά και σημαντικά μειωμένο βάρος και εξωτερικές διαστάσεις, η εταιρεία έχει πετύχει έναν ιδανικό σχεδιασμό σχεδίασης και χρώματος που το κάνει ταυτόχρονα κατάλληλο και για πιο… επίσημη ένδυση αλλά και καθημερινή χρήση.

Οι μειωμένες συνολικές του διαστάσεις, το κάνουν ιδανικό για αυτή την καθημερινή χρήση, ενώ παρότι η μπαταρία στο εσωτερικό του είναι και αυτή μικρότερη από το κορυφαίο Watch GT 2, σύμφωνα με την εταιρεία είναι και πάλι αρκετή για περίπου 10 ημέρες συνεχόμενης χρήσης. Παρά τον πολυτελή σχεδιασμό του, το Watch GT 2 42mm δεν έχει χάσει τις υπόλοιπες δυνατότητες του. Συνεχίζει να έχει μια εντυπωσιακά λεπτομερή AMOLED οθόνη, αλλά και όλους τους απαραίτητους αισθητήρες ώστε να καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα του ιδιοκτήτη του.

Έρχεται μάλιστα και με διαφορετικά Watchfaces που είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν και αυτά στον… γυναικείο χαρακτήρα του, και να συνδυάζουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που προβάλλονται στην οθόνη του με ένα μοναδικό στυλ. Το Smartwatch θα ξεκινήσει να πωλείται επίσημα και στην Ελληνική αγορά τις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights