Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6i Unboxing video

Realme 6i Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Realme είναι μια από τις εταιρείες που θεωρούν ότι οι οικονομικές συσκευές δεν πρέπει να είναι “κατώτερες” σε όλους τους τομείς που έχουν σημασία, και για αυτό έχει ήδη ξεκινήσει την διάθεση συγκεκριμένων Smartphones και στη χώρα μας επίσημα εδώ και λίγο καιρό. Μετά τα Realme 5 και το εντυπωσιακό από κάθε άποψη Realme X2 pro, η εταιρεία ξεκινάει σταδιακά και την διάθεση των νεότερων προτάσεων της σειράς Realme 6. Το Realme 6i είναι η συσκευή που έχουμε αυτή τη φορά στα χέρια μας, και όπως συνηθίζεται πλέον, το γνωρίζουμε για πρώτη φορά και εμείς στο unboxing video του.

Το Realme 6i έρχεται με έναν αρκετά ενδιαφέρον σχεδιασμό, που παρότι βασίζεται στο πλαστικό, είναι αρκετά διαφορετικό από το συνηθισμένο. Πρόκειται άλλωστε για μια αρκετά οικονομική πρόταση, σε μια κατηγορία που το συγκεκριμένο υλικό είναι ακόμα… αποδεκτό. Το πράσινο χρώμα της συσκευής που είχαμε στα χέρια μας έχει και ένα διαφορετικό “pattern” που το κάνει πιο ευχάριστο στην όψη. Αυτό όμως που έχει περισσότερο σημασία είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η νέα πρόταση της εταιρείας.

Το Smartphone έρχεται με 4 συνολικά κάμερες στο πίσω μέρος του, με την βασική από αυτές να έχει ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση στα 48ΜΡ.  Συνοδεύεται από μια κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό που πλέον θεωρείται δεδομένη, και η ανάλυση της είναι στα 8ΜΡ που επίσης θεωρείται το “δεδομένο” σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η τρίτη κάμερα έχει ένα macro φακό για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση, με ανάλυση 2ΜΡ που συνήθως είναι αρκετή για το μικρό πλάνο που έχουν οι φωτογραφίες αυτού του είδους. Η τέταρτη και τελευταία κάμερα δεν λειτουργεί αυτόνομα, και υπάρχει  και εδώ για τον υπολογισμό της απόστασης από το φόντο σε φωτογραφίες πορτραίτου.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Realme 6i είναι ο Helio G80, που με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά προσφέρει λίγο καλύτερες επιδόσεις από αυτό που θεωρείται και εδώ δεδομένο στην κατηγορία αυτή. Συνδυάζεται με 4GB RAM στην βασική έκδοση του Smartphone, μια βασική έκδοση που παρόλα αυτά έρχεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD. Αυτό όμως που ξεχωρίζει, είναι η ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του Smartphone, με χωρητικότητα 5.000 mAh ενώ υποστηρίζεται και σχετικά γρήγορη φόρτιση με 18W.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε και την αναλυτική δοκιμή του Realme 6i και θα επανέλθουμε με ένα ακόμα βίντεο και φυσικά το αναλυτικό του Review σε κείμενο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights