Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Lenovo: Νέα Στρατηγική, Νέα Ομάδα, Νέα Γραφεία

Lenovo: Νέα Στρατηγική, Νέα Ομάδα, Νέα Γραφεία

απο Kostas Gliatiotis

Στη Lenovo διανύουμε μία νέα εποχή γεμάτη ορόσημα για εμάς, με νέους συναδέλφους, αλλαγές στην στρατηγική μας και τώρα με νέα γραφεία.

Η επαναλειτουργία της εταιρείας έχει ξεκινήσει κανονικά, με σεβασμό στους περιορισμούς της κοινωνικής αποστασιοποίησης, στη νέα μας διεύθυνση Χατζηαντωνίου 25-27, στο Μαρούσι.

Τα νέα μας γραφεία έχουν στηριχτεί στη σύγχρονη αρχιτεκτονική λογική των μεγάλων γραφείων «ανοιχτής διάταξης», τα οποία ευνοούν την επικοινωνία μεταξύ των συναδέλφων, την ομαδική εργασία και την εύκολη ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών.

Στη Lenovo, οι άνθρωποί μας αποτελούν την κινητήριο δύναμη της λειτουργίας μας.  Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάσαμε τα νέα γραφεία μας, επιδιώκοντας να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να εργαστούν σε έναν χώρο που αποπνέει εμπιστοσύνη και προοπτική.

Επανασχεδιάσαμε λοιπόν τον χώρο εργασίας μας για να νιώθουν καλά οι άνθρωποί μας μέσα σε αυτόν, για να νιώθουν ότι εργάζονται σε μία εταιρεία που σέβεται τις ανάγκες τους, που τους στηρίζει στην επαγγελματική πορεία τους, που λειτουργεί με πραγματικές αξίες και που έχει, παράλληλα, τη δυναμική να ξεχωρίζει για την καινοτόμα σκέψη της.

Με τα νέα γραφεία ξεκινάει μια νέα μέρα για την ομάδα αυτή που μόλις κατέκτησε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά για τα Consumer Notebook με μερίδιο 26,49% για την χρονιά που μας πέρασε. Γεγονός που στα δικά μας μάτια, επιβεβαιώνει ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα που ξέρει να ελίσσεται και να προσαρμόζεται, δεν φοβάται να αντιμετωπίσει προκλήσεις και θα παραμείνει στην κορυφή με ομαδικότητα, σκληρή δουλειά, νέες ιδέες και πείσμα, πιστοί στο όραμά μας να δημιουργούμε καλύτερες εμπειρίες και ευκαιρίες και να παρέχουμε πιο έξυπνη τεχνολογία για όλους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights