Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η La Liga Santander κάνει restart ζωντανά & αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD

Η La Liga Santander κάνει restart ζωντανά & αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD

απο Kostas Gliatiotis

Η La Liga Santander είναι το επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που παίρνει τη σκυτάλη της επιστροφής στα γήπεδα, και η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV είναι έτοιμη για τη μετάδοση των πολυαναμενόμενων ματς του ισπανικού πρωταθλήματος, που θα ολοκληρώσουν τη σεζόν 2019-2020, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD.

Το πρόγραμμα της επιστροφής στα ισπανικά γήπεδα, ξεκινά την Πέμπτη 11 Ιουνίου με το ντέρμπι της Σεβίλλης, μεταξύ των ομάδων Σεβίλλη και Ρεάλ Μπέτις, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» (23.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Την Παρασκευή 12/6 θα δοθεί η σέντρα για τα παιχνίδια ΓρανάδαΧετάφε (20.30) και Βαλένθια-Λεβάντε (23.00), ενώ το Σάββατο 13/6, σειρά έχουν τα ματς Εσπανιόλ-Αλαβές (14.00), ΘέλταΒιγιαρεάλ (18.00), ΛεγανέςΒαγιαδολίδ (20.30), καθώς και η επίσκεψη της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα στην Μαγιόρκα (23.00). Η 28η αγωνιστικής της LaLiga Santander θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14/6, με τους αγώνες Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (14.00), Ρεάλ ΜαδρίτηςΈιμπαρ (20.30) και Ρεάλ Σοσιεδάδ-Οσασούνα (23.00). Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 2HD.

Μέχρι και το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουλίου -όπου προγραμματίζεται το επίσημο φινάλε του   Ισπανικού πρωταθλήματος- τα κανάλια COSMOTE SPORT HD θα μεταδίδουν καθημερινά όλη τη δράση από τα ισπανικά γήπεδα, με τις 20 ομάδες να δίνουν ταυτόχρονα τις μάχες τους για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές ημέρες του φετινού προγράμματος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights