Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI AppGallery και καλοκαίρι πάνε μαζί!

HUAWEI AppGallery και καλοκαίρι πάνε μαζί!

απο Kostas Gliatiotis

Σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου από την HUAWEI Ελλάδος με συμμετοχή εκπροσώπων των ΜΜΕ από όλη την Ελλάδα και συνεργατών της εταιρείας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα τελευταία νέα της HUAWEI καθώς και τις εξελίξεις στο αναπτυσσόμενο νέο οικοσύστημα HMS, (HUAWEI Mobile Services) και την ανάπτυξη του καταστήματος εφαρμογών, HUAWEI Application Gallery, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

O Derek Yu, Vice President CEE – Nordics – Canada, της HUAWEI αναφέρθηκε στη θετική απήχηση των νέων AG συσκευών στους καταναλωτές, ανοίγοντας το δρόμο για την περαιτέρω ανάπτυξη τόσο του οικοσυστήματος της HUAWEI όσο και στη συνέχιση της επένδυσης σε τεχνολογικές καινοτομίες που υπογραμμίζουν τη δέσμευση της εταιρείας στο να φέρει τη δύναμη της τεχνολογίας στα χέρια κάθε χρήστη.

Επίσης η HUAWEI Ελλάδος παρουσίασε και την καλοκαιρινή καμπάνια προσφορών που ξεκινάει σήμερα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών,  με δώρο τον ΦΠΑ στις νέες συσκευές HUAWEI AG smartphones (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P), και αναφέρθηκε και στα επιπλέον προνόμια αξίας από 300 Ευρώ και άνω που την συνοδεύουν!  Στο επίκεντρο του μεγάλου αυτού πακέτου προσφορών βρίσκεται το κατάστημα εφαρμογών HUAWEI AppGallery, το οποίο αναπτύσσεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς εντάσσοντας τα Top Applications στην Ελλάδα και προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες. Δωρεάν 6μηνη συνδρομή στο HUAWEI Music, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud, εκπτώσεις σε γεύματα, παραγγελίες ειδών supermarket, μετακινήσεις με ταξί και έκπτωση σε υπηρεσίες parking, είναι τα δώρα που μπορούν όλοι οι νέοι χρήστες AG συσκευών να απολαύσουν.

Συγκεκριμένα, οι προσφορές είναι διαθέσιμες σε συνεργασία με τις εταιρείες efood, e-Fresh, Taxiplon, parkaround και Domino’s Pizza:

  • Απολαύστε δωρεάν καφέ για μία εβδομάδα μέσω της εφαρμογής
  • Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος 15 ευρώ μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
  • Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής
  • Παραγγείλτε είδη supermarket με έκπτωση σε 3 παραγγελίες μέσω της εφαρμογής e-Fresh. 
  • Απολαύστε 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
  • Χρησιμοποιήστε δωρεάν για 6 μήνες την εφαρμογή HUAWEI Music.
  • Αξιοποιήστε την δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud με δώρο 50GΒ για τα P40 & P40 Pro και 15GΒ για τα P40 Lite, P40 Lite E και Y5P.

Ανακάλυψε το HUAWEI AppGallery με τις νέες AG συσκευές με δώρο τον ΦΠΑ και κέρδισε προνόμια συνολικής αξίας πάνω από 300 ευρώ!*

Πιστή στο όραμα της να χτίσει ένα πραγματικά ανταγωνιστικό app store και με κυρίαρχο στόχο της την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών της, η HUAWEI ανακοίνωσε μια σειρά από νέες προσθήκες στον κατάλογο εφαρμογών απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή που διατίθενται μέσω AppGallery. Κατα τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου συμμετείχαν στελέχη από τις εταιρείες: ΟΠΑΠ, efood, taxiplon, e-Fresh, ΔΕΗ, parkaround σχολιάζοντας με δήλωσή τους την εμπειρία τους με το νέο οικοσύστημα της HUAWEI και τα οφέλη της ένταξης της εφαρμογής τους στο HUAWEI Application Gallery σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας.

H προσφορά με δώρο το ΦΠΑ ξεκινάει σήμερα από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της HUAWEI. Παράλληλα θα είναι διαθέσιμο και το πακέτο προνομίων μέσω των εφαρμογών στο Application Gallery σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα. Από σήμερα 10 Ιουνίου 2020, ξεκινάει μία ανεπανάληπτη καλοκαιρινή καμπάνια προσφορών ειδικά για τους χρήστες των AG συσκευών!*

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο των προνομίων μέσω  του HUAWEI Application Gallery επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Huawei

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights