Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6p unboxing video

Huawei Y6p unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει αποδείξει πλέον με τον καλύτερο τρόπο, ότι δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να «παραδοθεί» στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει απέναντι της η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρεία συνεχίζει να παρουσιάζει συνεχώς νεότερες συσκευές, και φυσικά δεν… ξεχνάει την χαμηλότερη κατηγορία τιμής, στην οποία άλλωστε υπάρχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εμπορικά στη χώρα μας. Έτσι λοιπόν, το Y6p που αποτελεί και το αντικείμενο στο συγκεκριμένο Unboxing videoa μας, έρχεται να επεκτείνει την γκάμα των Smartphones της εταιρείας, που βασίζονται πλέον στο δικό της κατάστημα εφαρμογών, το App Gallery.

Το Y6p είναι σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού που αναζητά μια οικονομική πρόταση για  άνετη καθημερινή χρήση. Απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό, κάτι που η εταιρεία κάνει… ξεκάθαρο με τις πολλές και διαφορετικές χρωματικές επιλογές του.  Το Smartphone έχει μια οθόνη 6.3 ιντσών, που είναι θεωρητικά κοντά στο ιδανικό για άνετη χρήση και περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις. Η ανάλυση της είναι 1600×720 pixels που αποτελεί το αντίστοιχο του 720p για οθόνες με μεγαλύτερο ύψος.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το Y6p έχει τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, με την βασική από αυτές να έχει ανάλυση 13ΜΡ και ένα αρκετά «φωτεινό» f/1.8 διάφραγμα στον φακό της.  Η δεύτερη έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, που πλέον θεωρείται δεδομένος σε σχεδόν κάθε κατηγορία τιμής, και η ανάλυση της έιναι στα 5ΜΡ ενώ υπάρχει και μια Τρίτη κάμερα που λειτουργεί σαν αισθητήρας «βάθους» για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Για το Hardware στο εσωτερικό του Y6p η Huawei έχει επιλέξει έναν επεξεργαστή της Mediatek, και συγκεκριμένα τον Helio P22. Οι επιδόσεις του είναι αντίστοιχες  θεωρητικά με αυτές του ανταγωνισμού στην ίδια κατηγορία τιμής, κια συνδυάζεται με 3GB μνήμης RAM που μέχρι και σήμερα θεωρούνται αρκετά για απλή καθημερινή χρήση.

Το Y6p όμως είναι σχεδιασμένο να προσφέρει και όσο το δυνατόν καλύτερους χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000 mAh κάτι που πλέον συναντά κανείς πιο συχνά σε συσκευές αυτής της κατηγορίας.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε την αναλυτική δοκιμή μας για το νέο Smartphone της Huawei, και θα ακολουθήσει και το αναλυτικό Review του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights