Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matepad Pro Review: Με ένα κορυφαίο Tablet, ξεχνάς το Laptop

Huawei Matepad Pro Review: Με ένα κορυφαίο Tablet, ξεχνάς το Laptop

απο Kostas Gliatiotis

¨Ενα από τα πιο “ασυνήθιστα” πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να ξεκινήσει να γράφει το κείμενο για το review ενός προϊόντος, χρησιμοποιώντας το ίδιο. Σε ένα λαπτοπ αυτό είναι πιο εύκολο, αφού κατά κανόνα είναι σχεδιασμένα και για χρήση γραφείου. Στην περίπτωση του Matepad Pro της Huawei όμως, η έκπληξη ήρθε όταν η εταιρεία μας παραχώρησε και το πληκτρολόγιο αλλά και το M-pencil που θα πωλείται μαζί με αυτό.

Σχεδιασμός

Όπως και να προσπαθήσει κανείς να το “αποφύγει” το Matepad Pro σχεδιάστηκε με γνώμονα να ξεπεράσει σχεδιαστικά ένα συγκεκριμένο Tablet του ανταγωνισμού, και αυτό δεν είναι άλλο φυσικά από το iPad της Apple. Η Huawei έβαλε σαν στόχο της να ξεπεράσει σχεδιαστικά την Αμερικανική εταιρεία σε όλους τους τομείς που έχει σημασία.

Το Matepad Pro είναι λοιπόν πιο μικρό, πιο ελαφρύ και με μικρότερο πλαίσιο γύρω από την οθόνη του. Ειδικα αυτό το εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω από την οθόνη του, το κάνει με διαφορά το πιο μικρό σε συνολικές διαστάσεις Tablet με οθόνη 10.8 ιντσών. Για την ίδια την οθόνη και τις δυνατότητες της, θα αναφερθουμε αναλυτικά στο αντίστοιχο κομμάτι της παρουσίασης μας.

Η Huawei επέλεξε να κατασκευάσει το Matepad Pro από… μαγνήσιο, ένα είδος μετάλλου που δεν συναντάμε συχνά σε Tablets αλλά ακόμα και κινητά τηλέφωνα πλέον. Το συγκεκριμένο υλικό έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από το χαμηλό του βάρος αλλά και το πόσο ανθεκτικό και… άκαμπτο είναι. Το δεύτερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα Tablet, αφού η Apple έχει αποδείξει ότι αν ο σχεδιασμός δεν είναι σωστός, μπορεί να λυγίσει και να καταστραφεί με απαράδεκτη ευκολία.

Εκτός από το πολύ μικρό πλαίσιο γύρω από την οθόνη του Matepad Pro η εταιρέια έδωσε ιδιαίτερη σημασία και σε άλλους τομείς, όπως αυτός του ήχου. Σε ένα τάμπλετ που προσφέρεται για την προβολή ταινιών, και κάθε είδους βίντεο, η κορυφαία ηχητική ποιότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το Matepad Pro έχει λοιπόν τέσσερα διαφορετικά ηχεία, δύο σε κάθε πλευρά του, προκειμένου να προσφέρει στερεοφωνικό αλλά και ιδιαίτερα δυνατό ήχο. Μάλιστα για μια ακόμα φορά η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Harman Kardon προκειμένου αυτή να ρυθμίσει την ένταση αλλά και την ποιότητα τους.

Συνολικά, η εταιρεία έχει πετύχει σχεδόν άριστα τον στόχο που έθεσε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα πραγματικά κορυφαίο τάμπλετ. Όταν το πίασει κανείς για πρωτη φορά στα χέρια του, δυσκολεύεται να πιστέψει ότι έχει οθόνη 10.8 ιντσών σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά και το πόσο ελαφρύ και στιβαρό είναι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights