Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A21s Hands on Video

Samsung Galaxy A21s Hands on Video

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό πλέον ότι η Samsung έχει πάψει να είναι ανταγωνιστική στην μεσαία και χαμηλότερη κατηγορία τιμής, αφού σχεδόν όλες οι προτάσεις της σε αυτή είναι αισθητά ακριβότερες από τον ανταγωνισμό τους. Πολλές φορές μάλιστα κοστίζουν περισσότερα χρήματα ενώ προσφέρουν και λιγότερο “ικανοποιητικά” τεχνικά χαρακτηριστικά, με την AMOLED οθόνη σε κάποια από αυτά να μην αρκεί για να καλύψει αυτή τη διαφορά. Το νεότερο Galaxy A21s προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα που έχει δημιουργήσει μόνη της η εταιρεία στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής, με χαρακτηριστικά που αν μη τι άλλο δεν διαφέρουν σημαντικά από αυτά του ανταγωνισμού του.

Στο συγκεκριμένο βίντεο γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά το νέο Smartphone της εταιρείας, που θεωρητικά έρχεται να “αντικαταστήσει” το Galaxy A20e, μαζί με μια ακόμα συσκευή που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Η βασική έκδοση του Galaxy A21s έρχεται επίσημα στα χώρα μας στα 229 με 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, με τον ανταγωνισμό να προσφέρει και στις δύο περιπτώσεις περισσότερα με τα ίδια χρήματα. Παρόλα αυτά, τα υπολοιπα χαρακτηριστικά του είνα τουλάχιστον ικανοποιητικά, με την εταιρεία να προσπαθεί έστω “στα χαρτιά” να προσφέρει ότι και οι πιο δημοφιλείς συσκευές άλλων εταιρειών.

Έτσι το Galaxy A21s έχει μια βασική κάμερα των 48ΜΡ, όμως η εταιρεία έχει επιλέξει και εδώ όπως και στο Galaxy A41, να μην προσφέρει ξεχωριστό Night mode περιορίζοντας σημαντικά την απόδοση της σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού. Υπάρχει ακόμα μια κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 8ΜΡ και μια τρίτη κάμερα με Macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση και μάλλον αναμενόμενα χαμηλή ανάλυση στα 2ΜΡ. Η τέταρτη και τελευταία κάμερα του Smartphone δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφίες, και υπάρχει μόνο για τον υπολογισμό του φόντου σε φωτογραφίες πορτραίτου και για να είναι “εμπορικά” τέσσερις συνολικά.

Για την οθόνη του Galaxy A21s η εταιρεία έχει επιλέξει ένα LCD Panel, προκειμένου να διατηρήσει το κόστος του σε λογικά επίπεδα για την ίδια, και η διαγώνιος της είναι στις 6.5 ίντσες. Η ανάλυση της όμως στα 1600×720 pixels είναι σημαντικά χαμηλότερη από σχεδόν όλα τα Smartphones άλλων εταιρειών στην ίδια κατηγορία τιμής.

Τέλος, στο εσωτερικό  του Galaxy A21s βρίσκεται ο Exynos 850 επεξεργαστής που έχει σχεδιάσει η ίδια η Samsung, και τεχνικά βρίσκεται κοντά σε επιδόσεις με πολλές άλλες συσκευες. Παρόλα αυτά και εδώ, στα 229 ευρώ, υπάρχουν προτάσεις από εταιρείες όπως η Xiaomi που προσφέρουν συνολικά αισθητά καλύτερες επιδόσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights