Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei Service Center: Η σωστή After sales υποστήριξη

Huawei Service Center: Η σωστή After sales υποστήριξη

απο Kostas Gliatiotis

Ακόμα και αν ο καθένας από εμάς επιλέγει το επόμενο του Smartphone με τα δικά του κριτήρια, υπάρχει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που για να τον λάβει κανείς υπόψιν του πρέπει να έχει… προηγούμενη εμπειρία. Η υποστήριξη που προσφέρει κάθε εταιρεία στα προϊόντα της μετά την αγορά τους, είτε αυτά χρειαστούν κάποιου είδους επισκευή είτε απλά για να λύσει μια απορία που έχει κάποιος, είναι αντίστοιχα σημαντική και πολλές φορές μπορεί να καθορίσει την αμέσως επόμενη επιλογή της ίδιας ή κάποιας άλλης εταιρείας.

Η Huawei Hellas το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, και έχει φροντίσει ώστε οι After Sales υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της, να είναι στο ίδιο κορυφαίο επίπεδο με τα προϊόντα της. Για αυτό και έχει «στήσει» το δικό της επισκευαστικό κέντρο στην Αθήνα, και συνεργάζεται και με εταιρείες που έχουν πλέον πολυετή πείρα στον συγκεκριμένο χώρο.

Για το δικό της επισκευαστικό κέντρο, η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε να μπορεί κανείς να το επισκεφθεί όχι μόνο για να λύσει το τυχόν πρόβλημα με το νέο του Smartphone, Tablet ή και Laptop, αλλά και για να μπορεί να γνωρίσει τα νέα της προϊόντα από κοντά. Υπάρχει μια έκθεση με όλα τα νέα Smartphones της εταιρείας, καθώς και πληροφορίες για τους φορητούς υπολογιστές της, και το προσωπικό του Service είναι πάντα διαθέσιμο για να βοηθήσει και να λύσει κάθε είδους απορία.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που χρειαστεί επισκευή το Smartphone (και όχι μόνο!), το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία είναι αντίστοιχα κορυφαίο, πάντα με γνώμονα την όσο το δυνατόν πιο άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση.

Ένα μεγάλο μέρος των επισκευών ολοκληρώνεται μέσα στην ίδια ημέρα, προκειμένου να μπορεί κανείς να πάρει το Smartphone όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ σε πολλές ακόμα περιπτώσεις η διάρκεια της επισκευής δεν ξεπερνά την μια ημέρα.

Κάτι ακόμα όμως που κάνει εντύπωση είναι η… φιλοξενία που προσφέρει το προσωπικό του Service της εταιρείας. Μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή του προϊόντος ή ακόμα και όσο «χαζεύει» κάποιος την πλήρη γκάμα των Smartphones της εταιρείας, μπορεί να απολαύσει έναν Espresso όπως φυσικά και νερό.

Φυσικά, υπάρχουν διαθέσιμα για αγορά και τα περισσότερα από τα αξεσουάρ και περιφερειακά των Smartphones αλλά και των Laptops της Huawei, προκειμένου να είναι κανείς σίγουρος ότι αν χρειαστεί έναν δεύτερο φορτιστή δεν θα έχει την … αγωνία του αν αυτός ταιριάζει ακριβώς στη συσκευή του.

Είναι πραγματικότητα ότι στον κόσμο της τεχνολογίας, η πιθανότητα να χρειαστεί κανείς υποστήριξη για το Smartphone του και όχι μόνο, είναι ύπαρκτή. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αν η υποστήριξη αυτή είναι στο κορυφαίο επίπεδο που πρέπει, η εταιρεία να δώσει στον χρήστη την «σιγουριά» ότι αν συνεχίσει να επιλέγει τα δικά της προϊόντα, δεν θα ταλαιπωρηθεί ποτέ για την υποστήριξη αυτή.

Η Huawei Hellas το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, και το επίσημο Service της εταιρείας είναι η καλύτερη απόδειξη. Ειδικά από την στιγμή που δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το Smartphone του και όχι μόνο, για να έχει έναν πολύ καλό λόγο να το επισκεφθεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.