Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei: ένας ολοκληρωμένος κόσμος τεχνολογίας για κάθε ανάγκη του καταναλωτή

Huawei: ένας ολοκληρωμένος κόσμος τεχνολογίας για κάθε ανάγκη του καταναλωτή

απο Kostas Gliatiotis

Προκειμένου μια εταιρεία να κατακτήσει την κορυφή στην κατηγορία της, πρέπει να σχεδιάζει προϊόντα που να είναι αντίστοιχα κορυφαία και φυσικά ανώτερα από τον ανταγωνισμό τους. Για την Huawei, είναι εδώ και χρόνια πλέον γνωστό ότι το έχει πετύχει αυτό με τον καλύτερο τρόπο στην αγορά των Smartphones. Οι κορυφαίες συσκευές της ξεχωρίζουν φυσικά για τις φωτογραφικές τους δυνατότητες, ενώ παραμένουν το ίδιο εντυπωσιακές και σε κάθε άλλο τεχνικό τους χαρακτηριστικό. To P40 Pro κατέχει την πρώτη θέση στην βαθμολογία του DxO Mark για τις φωτογραφικές του αυτές δυνατότητες, ενώ η σειρά έχει βραβευθεί και για την μοναδική της εμφάνιση και σχεδιασμό. Σε συνδυασμό με την μοναδική μπαταρία και τις επιδόσεις που προσφέρει ο Kirin 990 5G επεξεργαστής που σχεδιάζει η ίδια η Huawei, κάθε μοντέλο της σειράς Ρ40 είναι ικανό να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτή.

Όμως η Huawei δεν περιορίζεται μόνο στον κόσμο των Smartphones, και έχοντας πλέον κατακτήσει την κορυφή σε αυτή την αγορά, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την… δύναμη της, με ένα σύνολο προϊόντων τεχνολογίας.

Φυσικά, μια εταιρεία που σέβεται το αγοραστικό κοινό της, θέλει να προϊόντα της αυτά να είναι προσιτα, προκειμένου να μπορούν όλο και περισσότεροι να απολαύσουν τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών της,  οι καταναλωτές θα βρουν ένα σύνολο προφορών και εκπτώσεων, προκειμένου ο καθένας να μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

Οι προσφορές αυτές όμως δεν … περιορίζονται στον χώρο των Smartphones, αφού η εταιρεία καλύπτει πλέον ένα εντυπωσιακά μεγάλο σύνολο προϊόντων τεχνολογίας.

Πριν λίγο καιρό  η Huawei έκανε διαθέσιμη και στη χώρα μας, μια γκάμα από φορητούς υπολογιστές, σχεδιασμένους να προσφέρουν μια αντίστοιχα κορυφαία εμπειρία χρήσης, με την γκάμα αυτή να περιλαμβάνει διαφορετικά μοντέλα ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε αγοραστή. Μάλιστα, με την άφιξη τους, τα δύο πρώτα μοντέλα έγινα best sellers στην ελληνική αγορά κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι.

Όταν όμως δύο διαφορετικοί… κόσμοι, ενωθούν, μπορούν να προσφέρουν ένα μοναδικό εργαλείο δουλειάς αλλά και διασκέδασης. Το κορυφαίο Matepad Pro, σε συνδυασμό με το πληκτρολόγιο αλλά και την γραφίδα, φέρνουν το γραφείο όπου και αν είναι ο ιδιοκτήτης του. Με την μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης, και τα τέσσερα ποιοτικά του ηχεία, μετατρέπεται και σε ένα φορητό Multimedia center για τις διακοπές.

Αντίστοιχα και η παρουσία της στην αγορά των Wearables έχει πλέον «εδραιωθεί» με τα Smartwatches της σειράς Huawei GT, που συνεχώς εμπλουτίζονται με νέα μοντέλα. Το καθένα από αυτά είναι σχεδιασμένο και εδώ να καλύπτει τις ανάγκες του κοινού που απευθύνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με σχεδιασμό που είναι πολυτελής, σπορ ή και … γυναικείος, όποιο και αν επιλέξει κανείς δεν πρόκειται να «χάσει» καμία από τις κορυφαίες δυνατότητες τους και φυσικά την εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους (2 εβδομάδες!).

Με συνεχόμενη μέτρηση καρδιακών παλμών αλλά και της περιεκτικότητας οξυγόνου στο αίμα, παρακολουθούν και «επιβεβαιώνουν» στην σωστή και αποτελεσματική άθληση του ιδιοκτήτη τους.

Οι πιο… αθλητικοί τύποι μπορούν να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα Smartbands της εταιρείας. Συνδυάζουν και αυτά κάθε είδους αθλητική μέτρηση που μπορεί να χρειαστεί κανείς, με σχεδιασμό και κατασκευή που ταιριάζει στο όνομα της εταιρείας.

Όμως κανένα προϊόν τεχνολογίας δεν είναι ολοκληρωμένο, αν δεν υποστηρίζεται και από ένα αντίστοιχο σύνολο υπηρεσιών. Στην περίπτωση της Huawei λοιπόν, οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν φυσικά το δικό της κατάστημα εφαρμογών το App Gallery, που εμπλουτίζεται συνεχώς με τις αγαπημένες εφαρμογές, και πολλές ακόμα νέες. Η εταιρεία επιλέγει να ακολουθήσει τον δικό της ανεξάρτητο δρόμο, ώστε να καθορίζει η ίδια την ποιότητα των υπηρεσιών, αλλά και την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα που θα προσφέρει στους καταναλωτές της.

Η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων είναι πάντα σημαντική για την Huawei, και η «ανεξαρτησία» της εταιρείας της επιτρέπει να θέτει ακόμα πιο υψηλά στάνταρ ασφάλειας.

Επειδή η ψυχαγωγία είναι εξ ίσου σημαντική, και ίσως ακόμα περισσότερο φέτος το καλοκαίρι, το Huawei Music αναλαμβάνει να καλύψει τις μουσικές ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών. Με μια μεγάλη λίστα από είδη μουσικής και περισσότερα από 50 εκατομμύρια τραγούδια, ο καθένας μπορεί να έχει την αγαπημένη του μουσική πάντα μαζί του, με ένα πλήθος Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Μάλιστα η Huawei προσφέρει 6 μήνες δωρεάν ακρόασης μουσικής.

Όταν η μουσική γίνεται ιδιωτική, και όταν η άνεση στην ομιλία είναι απαραίτητη ακόμα και στις διακοπές, η Huawei προσφέρει μια ποικιλία κορυφαίων Bluetooth ακουστικών. Τα Freebuds 3i με ενεργή μείωση θορύβου, μοναδικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας, είναι ο ιδανικός «σύντροφος» για εκείνες τις ώρες που ο καθένας μας θέλει να απολαύσει την μουσική που θα κάνει τις διακοπες του αξέχαστες.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, η Huawei είναι … μονόδρομος για τους καταναλωτές που θέλουν να αποκτήσουν κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας σε μοναδικές τιμές. Δεν χρειάζεται να μπείτε στην διαδικασία να επισκέπτεστε καταστήματα ή να ψάχνετε ανάμεσα σε δεκάδες συσκευές εφόσον μπορείτε να τα έχετε όλα σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, κορυφαία ποιότητα, πολύ καλά specs, καταπληκτικές τιμές και προσφορές, πολλά έξτρα Benefits, αξιόπιστο service. Από τις φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά Smartphones της σειράς P40, την δουλειά που πιθανόν να πρέπει να «πάρει» κανείς μαζί τους στις διακοπές με το νέο του Matebook φορητό υπολογιστή, μέχρι το νέο του Smartwatch, η Huawei έχει φροντίσει ώστε ο καθένας να μπορεί να κάνει πιο εύκολα από ποτέ δικό του αυτό που του ταιριάζει.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights