Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το νέο soundbar της LG προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας

Το νέο soundbar της LG προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πιο πρόσφατη σειρά soundbar που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, καθώς και ένα νέο επίπεδο ενσωμάτωσης τόσο στο χώρο που τοποθετείται όσο και στην σχεδιαστική αρμονία με τις premium τηλεοράσεις της εταιρείας. Η νέα σειρά soundbar LG GX διαθέτει εξαιρετικό ήχο, προηγμένα χαρακτηριστικά και εκλεπτυσμένη αισθητική συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις βραβευμένες τηλεοράσεις της σειράς OLED GX Gallery της LG.

Το GX soundbar είναι ο απόλυτος ‘σύντροφος’ για την καλλιτεχνικά εμπνευσμένη OLED σειρά τηλεοράσεων της LG. Για να προσφέρει μέγιστη ευελιξία, η ηχομπάρα  μπορεί να τοποθετηθεί επιτοίχια ακριβώς κάτω από την τηλεόραση ή πάνω στην διαθέσιμη ατσάλινη βάση. Με διαστάσεις 15εκ. ύψος  x 144,6εκ. πλάτος  x 3,25εκ. βάθος, το GX soundbar έχει όμοιο πλάτος και τελείωμα στις 65 ίντσες της LG GX Gallery τηλεόρασης. Στην ‘καρδιά’ του gallery σχεδιασμού της LG, βρίσκεται η φιλοσοφία ενός ολοκληρωμένου συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας που μπορεί να ταιριάξει αρμονικά σε έναν χώρο – μια έννοια που οι σχεδιαστές της LG αναφέρονται ως «προστιθέμενη χωροταξική αξία».

Η νέα πρόταση της LG προσφέρει ανώτερη ηχητική εμπειρία χάρη στα Dolby Atmos και DTX:S για εξαιρετικό τρισδιάστατο ήχο. Το soundbar είναι συμβατό με Dolby Vision μέσω 4K pass-through, επιτρέποντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου για ρεαλιστική κινηματογραφική προβολή στο σπίτι. Το συμπεριλαμβανόμενο subwoofer συνδέεται ασύρματα με τη γραμμή ήχου για να προσφέρει μπάσα χαμηλής συχνότητας από οπουδήποτε στον χώρο ενώ προσθέτοντας το ασύρματο σύστημα πίσω ηχείων της LG (μοντέλο SPK8, το οποίο πωλείται ξεχωριστά) καθίσταται δυνατή ακόμα περισσότερη ισχύ.

Το soundbar παρέχει αναβαθμισμένη ευκολία στη χρήση και στις επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου (eARC) και το Bluetooth. Με το υψηλότερο εύρος ζώνης, το eARC προσφέρει πλούσιες μορφές ήχου υψηλής ανάλυσης, όπως το Dolby True HD και το DTS Master Audio, ενώ το Bluetooth διευκολύνει την απρόσκοπτη, εξαιρετικά ποιοτική ροή ήχου από το smartphone ή το tablet.

Επιπλέον, το LG GX soundbar έχει πιστοποίηση Hi-Res Audio, προσφέροντας αναπαραγωγή χωρίς απώλειες στα 24bit/96kHz με μεγαλύτερη ζωντάνια. Παράγει φυσικό και με λεπτομέρεια ήχο κατά την αναπαραγωγή αρχείων υψηλής ανάλυσης ή κατά τη διάρκεια μετατροπής συμβατικών μορφών ήχου. Τέλος, η ενσωματωμένη λειτουργία LG AI Sound Pro αναλύει και εφαρμόζει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις ήχου ανεξάρτητα από το περιεχόμενο, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόλαυση ακρόασης κάθε φορά.

Η κυκλοφορία του νέου LG GX soundbar θα ξεκινήσει μέσα στο μήνα στην Ευρώπη, την Β. Αμερική, την Ασία και αργότερα σε άλλες σημαντικές αγορές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights