Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matepad Unboxing Video

Huawei Matepad Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Όσο και αν πλέον υπάρχουν ολόκληρες… χώρες που θα ήθελαν να δουν την Huawei να αποχωρεί από την αγορά των Smartphones (και όχι μόνο…), άλλο τόσο η εταιρεία δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι προφανώς δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, παρουσιάζοντας συνεχώς νέα και καλύτερα προϊόντα. Δίνοντας μάλιστα σημασία και στην αγορά των Tablets, με την οποία πολλοί άλλοι κατασκευαστές «φοβούνται» πλέον να ασχοληθούν. Έτσι λοιπόν, μετά το εντυπωσιακό Matepad Pro, η εταιρεία κάνει πλέον διαθέσιμο σύντομα στη χώρα μας και το νέο Huawei Matepad.

Όπως δηλώνει η ονομασία του, είναι μια διαφορετική έκδοση της ίδιας «ιδέας», με μικρότερο κόστος όμως, προκειμένου να απευθύνεται σε ένα μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού. Όπως πάντα, η εταιρεία μας παραχώρησε το Matepad για να το δοκιμάσουμε, και η δοκιμή του ξεκινά φυσικά με το Unboxing video του.

Για μια ακόμα φορά, η Huawei έχει φροντίσει ώστε το Matepad να είναι όσο το δυνατόν πιο «μαζεμένο» σε εξωτερικές διαστάσεις, παρά την οθόνη των 10.4 ιντσών που διαθέτει. Το πλαίσιο γύρω από αυτή, είναι όσο το δυνατόν μικρότερο για ένα Tablet, και πόσο μάλλον για ένα που ανήκει τυπικά στην μεσαία κατηγορία τιμής. Η ανάλυση της οθόνης αυτής, είναι έστω και λίγο, υψηλότερη από το συνηθισμένο, στα 2000×1200 pixels. Καλύπτει με άνεση λοιπόν τον χαρακτηρισμό FullHD, και πετυχαίνει ταυτόχρονα μια λίγο καλύτερη λεπτομέρεια απεικόνισης.

Η οθόνη όμως είναι και πιστοποιημένη για την σωστή χρωματική της απεικόνιση, και ειδικότερα για το ξεχωριστό Reading mode που έχει. Με αυτό ενεργό, μειώνει σημαντικά την μπλέ «ψυχρή» απόχρωση του φωτισμού, προκειμένου να κουράζει λιγότερο τα μάτια του ιδιοκτήτη του.

Όμως και οι επιδόσεις του Matepad είναι σημαντικά καλύτερες από αυτές που περιμένει κανείς στην κατηγορία του. Ο Kirin 810 επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του, σχεδιάζεται από την ίδια την Huawei, και έχει ήδη αποδείξει στο P 40 Lite της εταιρείας, ότι προσφέρει επιδόσεις που πλησιάζουν στο άριστο, πάντα για ένα Tablet με κόστος χαμηλότερο από 400 ευρώ.
Η βασική του έκδοση, που έχουμε στα χέρια μας για τις ανάγκες τις δοκιμής του, έρχεται με 64GB ονομαστικού χώρου, και 4GB μνήμης RAM. Παρόλα αυτά, είναι διαθέσιμη μια ακόμα έκδοση με 128GB και 6GB RAM αντίστοιχα. Προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του, το Matepad έχει και μια ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του, με χωρητικότητα 7.150mAh.

Η σωστή διαχείριση ενέργειας που παραδοσιακά κάνουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας, όπως και ο έλεγχος των εφαρμογών ώστε να μην… τρέχουν άσκοπα όταν δεν χρησιμοποιούνται, υπόσχονται και εδώ πολύ καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.
Αυτό όμως, όπως και η συνολική απόδοση του Matepad, είναι κάτι που θα δοκιμάσουμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες, και θα επανέλθουμε φυσικά με το Review του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights