Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Watch GT 2 Pro Unboxing video

Huawei Watch GT 2 Pro Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει πλέον μια παράδοση στο να σχεδιάζει πολυτελή και μοναδικά σε δυνατότητες Smartwatched. Από το πρώτο Watch GT πριν περίπου δύο χρόνια, μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα σχεδιασμένη να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις με κάθε ένα από αυτά. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι μέχρι τώρα όμως, τα Smartwatch της εταιρείας προσπαθούσαν να συνδυάσουν μια πολυτελή αλλά ταυτόχρονα και πιο “αθλητική” εμφάνιση, το καθένα σε διαφορετικό βαθμό. Το νέο Watch GT 2 Pro όμως, δεν αφήνει κανενός είδους αμφιβολία, ότι έχει σχεδιαστεί σαν ένα πραγματικά Premium Smartwatch.

Η εταιρεία μας παραχώρησε το νεότερο ρολόι προκειμένου να το δοκιμάσουμε, και παραδοσιακά πλέον, η δοκιμή του ξεκινά με το unboxing video του, και μια πρώτη γνωριμία. Αυτό που κάνει το Watch GT 2 Pro  να ξεχωρίζει από σχεδόν κάθε άλλο Smartwatch είναι αρχικά η μοναδική κατασκευή του. Κατασκευασμένο από τιτάνιο λοιπόν, το Watch GT 2 Pro  είναι ταυτόχρονα και πιο πολυτελές, αλλά και διαφορετικό από το συνηθισμένο, αφού λίγες εταιρείες μέχρι και σήμερα έχουν την “τόλμη” να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο υλικό σε ένα Smartwatch.

Μια ακόμα λεπτομέρεια είναι η αλλαγή στον σχεδιασμό των πλήκτρων χειρισμού του Watch GT 2 Pro , που πλέον θυμίζουν σαφώς περισσότερο αυτά ενός παραδοσιακού μηχανικού ρολογιού. Όμως ένα Smartwatch δεν ξεχωρίζει αν εκτός από εμφάνιση δεν προσφέρει και αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά. Έτσι λοιπόν, η Huawei έχει προσθέσει όλες τις δυνατότητες που βελτιώνουν την καθημερινή χρήση του ρολογιού. Η συνεχής μέτρηση των καρδιακών παλμών, όπως και η παρακολούθηση της διάρκειας και της ποιότητας του ύπνου μας, συνδυάζονται πλέον με την μέτρηση της περιεκτικότητας σε οξυγόνο που έχει το αίμα του ιδιοκτήτη του Watch GT 2 Pro . Εκμεταλλευόμενο τους αισθητήρες του, και  τις μετρήσεις αυτές, το Smartwatch παρουσιάζει μια πιο αναλυτική και ολοκληρωμένη εικόνα για την υγεία αλλά και την σωστή άθληση του ιδιοκτήτη του.

Όπως και το GT 2, έτσι και το νεότερο Smartwatch της Huawei, έχει το δικό του ηχείο που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση κλήσεων από το ίδιο το ρολόι, μια δυνατότητα που “έλειπε” από το Watch GT 2e που έτσι και αλλιώς είχε σχεδιαστεί για πιο… αθλητική χρήση.

Στο τεχνικό κομμάτι, που πάντα έχει την δική του σημασία, το Watch GT 2 Pro  έχει και αυτό μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή οθόνη. Η διαγώνιος της είναι στις 1.39 ίντσες ή με όρους ρολογιού, έχει διάμετρο 46mm. Η ανάλυση της είναι όμως αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει, αφού στα 454×454 pixels, της χαρίζει μια πυκνότητα απεικόνισης που δεν μπορεί να βρει κανείς σχεδον σε κανένα Smartwatch του ανταγωνισμού. Ο ιδιοκτήτης του μπορεί να την εκμεταλλευτεί και να … απολαύσει την ποιότητα της, με ένα από τα πολλά διαφορετικά watchfaces ή “καντράν” που μπορεί να επιλέξει μέσα από την εφαρμογή Huawei Health.

Το Watch GT 2 Pro  έρχεται επίσης με 4GB αποθηκευτικού χώρου, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και… αυτόνομα όταν ο ιδιοκτήτης του απλά δεν θέλει για κάποιο λόγο να έχει το Smartphone μαζί του. Σε αυτόν τον χώρο μπορεί να αποθηκεύσει την μουσική του, και να συνδέσει ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικά απευθείας στο ίδιο το ρολόι.

Παραδοσιακά πλέον, όλα τα Smartwatches της Huawei ξεχωρίζουν για την εντυπωσιακή απόδοση της μπαταρίας τους, και το Watch GT 2 Pro  δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Με διάρκεια έως και 14 ημέρες, για όσους το χρησιμοποιούν αποκλειστικά σαν … ρολόι, και περίπου 10 ημέρες σε συνδυασμό με ένα Smartphone, ο ιδιοκτήτης του δεν θα έχει συνεχώς το άγχος μήπως του μείνει από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εδώ η εταιρεία έχει κάνει μια ακόμα σημαντική αλλαγή, αφού το Watch GT 2 Pro  φορτίζει πλέον ασύρματα χωρίς επαφές στο κάτω μέρος του που συνδεόνται σε βάση φόρτισης. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να φορτίσει σε κάθε είδους βάση ασύρματης φόρτισης, αλλά φυσικά και σε Smartphones που υποστηρίζουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρώσουμε την δοκιμή του Watch GT 2 Pro , που ήδη βρίσκεται στο … χέρι μας σαν το βασικό μας ρολόι και θα επανέλθουμε με το  αναλυτικό Review του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights