Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Watch Fit Unboxing video

Huawei Watch Fit Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

`Η εμπειρία της Huawei στον χώρο των Wearables και πιο συγκεκριμένα σε αυτόν των Smartwatches, της επιτρέπει να σχεδιάζει μια πλήρη γκάμα από διαφορετικές προτάσεις, κάθε μια από τις οποίες καλύπτει συγκεκριμένες απαιτήσεις και ανάγκες. Εκτός από τις πολλές και διαφορετικές εκδόσεις των Watch GT της εταιρείας, η εταιρεία δίνει πλέον ιδιαίτερη σημασία και σε αυτούς που αναζητούν ένα Smartwatch με μικρότερο μέγεθος και βάρος, και σχεδιασμό που να θυμίζει περισσότερο αυτόν ενός Smartband. Το νέο Watch Fit της εταιρείας, που ανακοινώθηκε επίσημα πριν μερικές μόλις ημέρες, είναι σχεδιασμένο ακριβώς για αυτό το κοινό.

Η εταιρεία, μας παραχώρησε το Watch Fit για τις ανάγκες της δοκιμής του, δοκιμή η οποία αρχίζει παραδοσιακά πλέον με μια πρώτη γνωριμία στο unboxing video του.

Το Watch Fit, έχει ένα σημαντικά διαφορετικό σχεδιασμό από τα περισσότερα Smartwatch της Huawei και όχι μόνο. Η οθόνη του έχει πλέον «ορθογώνιο» σχήμα, και παρότι είναι εύκολο κανείς να θεωρήσει αρχικά ότι είναι μικρή, η διαγώνιος της είναι στην 1.64 ίντσες. Αυτό την κάνει μεγαλύτερη από πολλά ακριβότερα Smartwatches της Huawei και όχι μόνο.

Η εταιρεία έχει κάνει και πιο απλή τη χρήση του Watch Fit, το οποίο έχει πλέον μόνο ένα πλήκτρο χειρισμού στην δεξία πλευρά του, και φυσικά την οθόνη αφής για την πλοήγηση στο μενού του και την επιλογή αυτού που θέλουμε.

Η κατασκευή του Watch Fit έχει γίνει στο σύνολο της από πλαστικό, μια επιλογή που έχει γίνει σκόπιμα προκειμένου να διατηρήσει το βάρος του Smartwatch σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο.

Όμως παρά το μικρό του αυτό βάρος, στο εσωτερικό του υπάρχει και πάλι μια αρκετά μεγάλη μπαταρία, που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να το κρατήσει ενεργό για έως και 10 ημέρες ανάλογα πάντα και με την χρήση.

Σχεδιασμένο για «αθλητικούς» τύπους, και όχι μόνο, το Watch Fit μπορεί να καταγράψει 96 διαφορετικά είδη άθλησης. Σαν… μπόνους, σε κάποια από αυτά, παρουσιάζει πλέον και ένα Animation προκειμένου να «συμμετέχει» οπτικά.

Από το Smartwatch απουσιάζει το ηχείο, κάτι που του στερεί αντίστοιχα και την δυνατότητα απάντησης σε κλήσεις. Η επιλογή αυτή είναι και πάλι σκόπιμη προκειμένου η πολυπλοκότητα του να είναι μικρότερη, ενώ επιτρέπει στην εταιρεία να το πιστοποιήσει για αδιαβροχοποίηση έως και 5 ατμόσφαιρες ή περίπου 50 μέτρα βάθους.

Τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρώσουμε την δοκιμή του Watch Fit, και θα ακολουθήσει και το αναλυτικό μας Review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights