Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Freebuds Pro Unboxing video

Huawei Freebuds Pro Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να αναγνωρίσει κανείς στην Huawei, είναι ότι εκτός απο κορυφαία και εντυπωσιακά Smartphones, γνωρίζει πολύ καλά να σχεδιάζει αντίστοιχα κορυφαία προϊόντα και σε πολλές ακόμα κατηγορίες. Σε αυτή την ασύρματων ακουστικών, τα Freebuds 3 πριν ένα χρόνο περίπου, έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τι μπορεί να πετύχει η εταιρεία με την τεχνολογία και την εμπειρία της. Τα αμέσως επόμενα freebuds 3i έφεραν τα βασικότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά και σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής, και ήρθε πλέον η ώρα για την εταιρεία να παρουσίασει την επόμενη κορυφαία της πρόταση. Τα Freebuds Pro λοιπόν, όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία τους, είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής πρόταση της Huawei στην συγκεκριμένη κατηγορία, με χαρακτηριστικά που δεν μπορεί να βρει κανείς σε κανένα άλλο σετ ασύρματων ακουστικών αυτου του είδους.

Παραδοσιακά πλέον, η γνωριμία μας με τα Freebuds pro, ξεκινά με το unboxing video τους. Η Huawei υπόσχεται πολλές αλλαγές και καινοτομίες στα ακουστικά, κάποιες από τις οποίες είναι κάτι πραγματικά μοναδικό στην κατηγορία τους. Το Adaptive noise cancelation ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτές.

Με αυτό ενεργό, τα ακουστικά αναγνωρίζουν το επίπεδο του θορύβου γύρω τους προκειμένου αντίστοιχα να προσαρμόζουν και το πόσο θα τον μειώνουν. Με αυτόν τον τρόπο, σε κλειστους εσωτερικούς χώρους, μπορούμε να ακούσουμε κάποιον που μας μιλάει, έχοντας και αίσθηση του τι… γίνεται γυρω μας. Σε περιβάλλον με υψηλότερο επίπεδο θορύβου, όπως σε έναν πολυσύχναστο δρόμο ή ένα… αεροπλάνο, τα Freebuds pro προσαρμόζουν την απόδοση τους προκειμένου να καλύπτουν τον θόρυβο με αντίστοιχα καλά αποτελέσματα.

Όμως και ο τρόπος χειρισμού των Freebuds pro έχει αλλάξει σημαντικά. Πλέον εκτός από ευαίσθητα στην αφή, τα ακουστικά αντιδρούν και στην… πίεση. Με ένα «τσίμπημα» σε κάθε ένα από αυτά, ο ιδιοκτήτης τους μπορεί να πραγματοποιήσει μια διαφορετική λειτουργία, που μπορεί να επιλέξει ο ίδιος. Αυτό γίνεται είτε από το ίδιο το Smartphone, αν είναι κάποιο από τα νεότερα μοντέλα της ίδιας της Huawei, είτε από την εφαρμογή AI life που η εταιρεία έχει σχεδιάσει για Android Smartphones αλλά και iOS συσκευές της Apple.

Η επιφάνεια που είναι ευαίσθητη στην αφή, πλέον χρησιμοποιείται για την ρύθμιση της έντασης αναπαραγωγής, ένα χαρακτηριστικό που δεν συναντά κανείς σπάνια σε ακουστικά αυτού του είδους.

Τέλος, παρότι τα Freebuds pro είναι σημαντικά πιο μικρά σε μέγεθος, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας και όχι μόνο, έρχονται και με βελτιωμένη απόδοση της μπαταρίας τους. Σϋμφωνα με την εταιρεία, ο χρόνος αναπαραγωγής μουσικής είναι περίπου 8 ώρες με το Active noise cancelation ανενεργό, όμως και η ενεργοποίηση του μειώνει τον χρόνο αυτό σχετικά λίγο, και φτάνει τις 6 ώρες αναπαραγωγής.

Στο αναλυτικό  μας Review θα δοκιμάσουμε όλες αυτές τις νέες και χρήσιμες λειτουργίες των ακουστικών, καθώς και την απόδοση τους στην πράξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights