Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Μπαταρία και επιδόσεις: Realme 7 Unboxing video

Μπαταρία και επιδόσεις: Realme 7 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η επιθετική πολιτική της Realme στην Ευρωπαϊκη αγορά και όχι μόνο, βασίζεται ιδιαίτερα στις ανταγωνιστικές προτάσεις της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία τιμής. Με το Realme 7 Pro να αποτελεί την καλύτερη και ακριβότερη νέα συσκευή, θα περίμενε κανείς από το «απλό» Realme 7 να είναι μια συσκευή με παραχωρήσεις προκειμένου να είναι πιο οικονομικό. Όμως τελικά στην πράξη, και το «μικρότερο» από τα δύο μοντέλα της σειράς, έρχεται με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, ειδικά για την χαμηλή τιμή πώλησης του.

Όπως πάντα, η γνωριμία μας με το Realme 7 ξεκινά με το unboxing video του, και μια πρώτη εικόνα των χαρακτηριστικών του. Η πρώτη αλλαγή που μπορεί να εντοπίσει κανείς, είναι η LCD Οθόνη αντί της Super AMOLED στο ακριβότερο Realme 7 Pro. Όμως η οθόνη αυτή έρχεται με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι σήμερα ελάχιστες συσκευές προσφέρουν στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Η διαγώνιος της οθόνης είναι στις 6.5 ίντσες, κάτι που σημαίνει ότι είναι και ελάχιστα μεγαλύτερη από αυτή του Realme 7 Pro, με την ίδια όμως ανάλυση στα 2400×1080 pixels.

Η βασική κάμερα του πιο οικονομικού μοντέλου, έχει ανάλυση 48ΜΡ χρησιμοποιώντας όμως και εδώ έναν αισθητήρα της Sony, για θεωρητικά και πρακτικά ποιοτικά καλύτερες φωτογραφίες. Στο εσωτερικό του Realme 7 βρίσκεται ο ανανεωμένος Helio G95 επεξεργαστής της Mediatek. Όπως δηλώνει και η ονομασία του, είναι μια βελτιωμένη έκδοση του ήδη ιδιαίτερα αποδοτικού Helio G90T, με ακόμα καλύτερες επιδόσεις ειδικά στον τομέα του Gaming.

Σε συνδυασμό με την οθόνη των 90Hz αλλά και την ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία των 5.000 mAh, το Realme 7 είναι πιθανότατα ιδανικό για τους φίλους του Mobile gaming.

Η μπαταρία αυτή, φορτίζει και πιο γρήγορα από το «συνηθισμένο» με εως και 30W, με τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στην συσκευασία του. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Smartphone θα έρθει στη χώρα μας σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6 ή 8 GB RAM αντίστοιχα. Η τιμή για την βασική έκδοση θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική στα 229 ευρώ με την «καλύτερη» από τις δύο να είναι και αυτή με τη σειρά της απόλυτα λογική στα 269 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights