Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Skroutz Food μετακομίζει στο BOX

Το Skroutz Food μετακομίζει στο BOX

απο Kostas Gliatiotis

Στο BOX, την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, μετακομίζει από τις 2 Νοέμβριου η υπηρεσία food delivery του Skroutz, Skroutz Food, μετά από συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έτσι, από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, οι χρήστες του Skroutz Food, που είτε επισκέπτονται το site, είτε χρησιμοποιούν την εφαρμογή της υπηρεσίας, θα μεταφέρονται στην πλατφόρμα του BOX, όπου θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους σε φαγητό και καφέ.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, στο δίκτυο του BOX θα ενταχθούν -εφόσον το επιθυμούν- επιπλέον νέα καταστήματα εστίασης, που σήμερα βρίσκονται μόνο στην πλατφόρμα του Skroutz. Η συμφωνία αυτή γίνεται με κύριο άξονα την ενδυνάμωση του online food delivery και των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και τους επιχειρηματίες του κλάδου.

Σήμερα, οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 33 πόλεις της Ελλάδας. Η υπηρεσία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα και προχωρώντας σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες εστίασης.

Το BOX δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες και να κάνουν την παραγγελία τους online ή μέσα από το BOX app (Android, iOS). Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας, περιλαμβάνονται η δημιουργία προσωπικού προφίλ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη ξεχωριστά, η δυνατότητα για προγραμματισμό της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας, αλλά και το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης του BOX, με αποκλειστικά προνόμια, όπως εκπτώσεις για επόμενες παραγγελίες, δωρεάν πακέτα ΜΒ από την COSMOTE και δωροεπιταγές -με τη συγκέντρωση πόντων σε κάθε παραγγελία, αλλά και εκπτώσεις μέσω του προγράμματος Deals For You της COSMOTE.

Στα σχέδια του ΒΟΧ περιλαμβάνεται και η επέκτασή του -μέσα στο επόμενο διάστημα- σε online delivery προϊόντων super market, σε συνεργασία με γνωστές αλυσίδες.

Σχετικά με την Skroutz

Η Skroutz Α.Ε., η οποία απασχολεί 390 εργαζόμενους, ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Διαχειρίζεται τη δημοφιλή πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων και τιμών www.skroutz.gr, στην οποία προβάλλονται περισσότερα από 10 εκατομμύρια προϊόντα σε πάνω από 6.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Το www.skroutz.gr έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών ως η κορυφαία ιστοσελίδα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα, καταγράφοντας σε μηνιαία βάση 8,5 εκατομμύρια μοναδικές επισκέψεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights