Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei GT 2 pro: Το κορυφαίο smartwatch

Huawei GT 2 pro: Το κορυφαίο smartwatch

απο Kostas Gliatiotis

Ο καλύτερος τρόπος για να δείξει μια εταιρεία την τεχνολογική (και όχι μόνο…) υπεροχή της, είναι η επιτυχία σε περισσότερες από μια, κατηγορίες προϊόντων. Για την Huawei, η επιτυχία στην αγορά των Smartphones αποτέλεσε ένα «στοίχημα», να πετύχει το ίδιο και στην αγορά των Wearbles και όχι μόνο. Όταν όμως έχεις την τεχνογνωσία και την ικανότητα να σχεδιάζεις κορυφαία προϊόντα, η επιτυχία είναι πρακτικά σίγουρη. Έτσι λοιπόν, και στην αγορά των Wearables η Huawei έχει διαθέσιμη μια πλήρη γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένων για κάθε ανάγκη.

Πρωταγωνιστής σε αυτή, είναι το νέο Watch GT 2 Pro, ένα Smartwatch που επανακαθορίζει την ένοια της πολυτέλειας και όχι μόνο. Σχεδιασμένο από κορυφαία σε ποιότητα και πολυτέλεια υλικά όπως το τιτάνιο για την κάσα του, και το ζαφείρι για την προστασία της οθόνης του, δίνει μαθήματα στον ανταγωνισμό για το πως πρέπει να είναι ένα πολυτελές Smartwatch.

Όμως ένα έξυπνο ρολόι, δεν αρκεί να είναι κορυφαίο σε πολυτέλεια, και η Huawei το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Εξοπλισμένο με ένα εντυπωσιακά μεγάλο σύνολο μετρήσεων και καταγραφής της άθλησης, δείχνει ότι δεν είναι σχεδιασμένο για να είναι απλά… όμορφο. Η απρόσκοπτη σύνδεση του με Smartphones της εταιρείας όπως το κορυφαίο P40 Pro και όχι μόνο, του δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζει τα στοιχεία αυτά σε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την υγεία μας.

Όμως το Watch GT 2 Pro μπορεί να είναι και «ανεξάρτητο» για εκείνες τις ώρες που ο ιδιοκτήτης του θέλει να απολάυσει την άθληση του με την ηρεμία που μας προσφέρει πολλές φορές το να μην έχουμε μαζί το Smartphone μας. Έτσι λοιπόν θα συνδεθεί το ίδιο εύκολα … απευθείας με κάποια από τα κορυφαία ασύρματα ακουστικά της εταιρείας, για να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική από το ίδιο το ρολόι.

Αν το νέο Smartwatch οδηγεί την συνεχόμενη επιτυχία της στην αγορά των Wearables, η Huawei δεν περιορίζεται σε αυτό για να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Με οικονομικές και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως το νέο Watch Fit, μπορεί ο καθένας να βρει το Smartwatch που του ταιριάζει. Με μεγάλη οθόνη 1.64 ιντσών, μικρές όμως συνολικές διαστάσεις και σε μια ελκυστική τιμή πώλησης, το Watch FIT απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να αθλούνται με στυλ, και όχι μόνο.

Αντίστοιχα και για την απόλαυση της μουσικής, σε συνδυασμό με το Smartphone ή και το Smartwatch μας, η εταιρεία έχει διαθέσιμη μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα ασύρματων ακουστικών. Με τα νέα Freebuds Pro να δείχνουν και εδώ… τον δρόμο στον ανταγωνισμό, τα Freebuds 3 και τα Freebuds 3i συμπληρώνουν την γκάμα αυτή, σε κάθε κατηγορία τιμής.

Η αγορά των Wearables λοιπόν, όπως και αυτή των αξεσουάρ, είναι το καλύτερο παράδειγμα του πως μπορεί η Huawei να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών με την ίδια ποιότητα και κορυφαίες δυνατότητες, όπως μας έχει συνηθίσει με τα κορυφαία της Smartphones.

Για όσους όμως δεν πρόλαβαν τις προπαραγγελίες, έως και τέλος Οκτωβρίου η καταπληκτική προσφορά συνεχίζεται καθώς με κάθε αγορά ενός GT2 Pro παίρνετε δώρο τα Huawei freebuds 3i

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights