Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10T Pro Unboxing video

Xiaomi Mi 10T Pro Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η πορεία της Xiaomi στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο, συνεχίζει να είναι μονίμως ανοδική, με την εταιρεία να παρουσιάζει νέες συσκευές που προσφέρουν εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά για τα χρήματα που κοστίζουν. Πριν από λίγο καιρό η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τη σειρά Mi 10T, με τρια διαφορετικά μοντέλα, ανάλογα με τις απαιτήσεις και φυσικά με διαφορετική τιμή πώλησης. Το Mi 10T Pro αποτελεί την κορυφαία πρόταση της σειράς, και θα είναι και το πρώτο που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας.

Με κόστος λίγο πάνω από 600 ευρώ, προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, και τεχνικά χαρακτηριστικά που στο σύνολο τους είναι σαφώς καλύτερα από αυτά που περιμένει κανείς σε αυτά τα χρήματα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, παραδοσιακά πλέον, γνωρίζουμε μαζί το νέο Mi 10T Pro στο Unboxing video του. Ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, είναι η οθόνη των 6.67 ιντσών, που παρότι είναι ένα LCD Panel, έχει ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz.

Στο εσωτερικό του Mi 10T Pro βρίσκεται για μια ακόμα φορά, ο Snapdragon 865 επεξεργαστής της Qualcomm, που συνεχίζει να αποτελεί ότι καλύτερο είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην αγορά (μαζί με την λίγο πιο γρήγορη έκδοση του 865+…). Όμως στα χρήματα αυτά, το Mi 10T Pro έρχεται και με 256GB αποθηκευτικού χώρου, και 8GB μνήμης RAM.

Η βασική του κάμερα συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον εντυπωσιακό σε ανάλυση αλλά και πραγματική απόδοση, αισθητήρα των 108ΜΡ, και συγκεκριμένα τον HMX της Samsung. Έχει OIS και ένα ιδιαίτερα αποδοτικό διάφραγμα στο f/1.7. Μαζί με αυτή έχουμε μια ακόμα κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 13ΜΡ, ενώ η «τελευταία» έρχεται με Macro φακό για κοντινές φωτογραφίες και ανάλυση 5ΜΡ. Η συγκεκριμένη κάμερα ξεχωρίζει από το συνηθισμένο για την ύπαρξη του Auto focus που της επιτρέπει να εστιάζει σωστά ανάλογα με την απόσταση.

Τέλος, στο εσωτερικό του Mi 10T Pro η μπαταρία έχει αντίστοιχα μεγάλη χωρητικότητα στα 5.000 mAh, και το Smartphone υποστηρίζει ταχεία φόρτιση με εως και 33W. Παρόλα αυτά, ο  φορτιστής στη συσκευασία του είναι των 27W χωρίς όμως η διαφορά να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights