Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matebook 14 Unboxing video: Επιδόσεις και πολυτέλεια

Huawei Matebook 14 Unboxing video: Επιδόσεις και πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσία της Huawei στην αγορά των φορητών υπολογιστών, περιλαμβάνει πλέον μια μεγάλη γκάμα επιλογών ανάλογα με τις απαιτήσεις αλλά και την οικονομική δυνατότητα κάθε αγοραστή. Προκειμένου όμως η γκάμα αυτή να περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερες προτάσεις για κάθε ανάγκη, η εταιρεία συνεχίζει να παρουσιάζει και να διαθέτει νεότερους φορητούς υπολογιστές, πάντα με πολύ χρήσιμες βελτιώσεις. Το νέο Matebook 14 έρχεται πλέον επίσημα και στη χώρα μας, μαζί με το εντυπωσιακό Ultrabook, Matebook X.

Όμως το Matebook 14 δεν έρχεται να «αντικαταστήσει» το Matebook D14, αλλά να προστεθεί σαν μια διαφορετική, και ισχυρότερη πρόταση με οθόνη 14 ιντσών. Η Huawei έχει αλλάξει σημαντικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά και την συνολική κατασκευή του, προκειμένου να αποτελεί μια πραγματικά νέα πρόταση.

Στο εσωτερικό του Matebook 14 βρίσκεται ο Ryzen 5 4600H επεξεργαστής της AMD, με επιδόσεις που φέρνουν το Laptop στο άνω άκρο της κατηγορίας του. Η AMD φημίζεται πλέον για το πόσο ενεργειακά αποδοτικοί είναι οι νεότεροι επεξεργαστές της, αλλά και για τις εντυπωσιακές επιδόσεις που προσφέρουν.

Ο Ryzen 5 4600H συνδυάζεται με 16GB μνήμης RAM στο νεότερο Laptop της Huawei, που είναι επίσης αρκετή για να καλύψει σχεδόν κάθε είδους χρήση. Μάλιστα η εταιρεία συνεχίζει να μην κάνει παραχωρήσεις και στον τομέα του αποθηκευτικού χώρου. Το Laptop κρύβει στο εσωτερικό του έναν NVMe SSD δίσκο με χωρητικότητα 512GB, με εντυπωσιακή ταχύτητα λειτουργίας.

Η οθόνη του Matebook 14 έρχεται και αυτή με υψηλότερη ανάλυση στα 2160×1400 pixels και με διαφορετική αναλογία πλευρών 3:2 πλέον, που την κάνει ιδανική και για Multimedia αλλά και για επαγγελματική χρήση. Μάλιστα και εδώ, η Huawei δικαίως νιώθει «υπερήφανη» για το πόσο μικρό είναι το πλαίσιο γύρω από αυτή την οθόνη, κάτι που διατηρεί και τις συνολικές διαστάσεις του Laptop σε ιδιαίτερα λογικά επίπεδα.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που έχουμε ήδη δοκιμάσει το Matebook 14, μας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η δοκιμή του, ώστε να ακολουθήσει και το αναλυτικό του Review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights