Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Mate 40 Pro, Το Smartphone που σε κάνει να ξεχνάς την Google

Mate 40 Pro, Το Smartphone που σε κάνει να ξεχνάς την Google

απο Kostas Gliatiotis

Όταν πριν ένα χρόνο περίπου, έγινε γνωστό ότι η Huawei θα είχε συγκεκριμένους περιορισμούς στην συνεργασία της με την Google, πολλοί ήταν αυτοί που… βιάστηκαν να θεωρήσουν ότι η εταιρεία δεν είχε μέλλον στον χώρο των Smartphones. Μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο, η εταιρεία έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι προφανως και δεν υπήρχε όπως και δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.

Συνεχίζοντας να παρουσιάζει κορυφαίες προτάσεις όπως τα P40 και P40 Pro (και πόσο μάλλον το… P40 Pro Plus), και αναπτύσσοντας ταυτόχρονα το δικο της οικοσύστημα, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την άποψη της ότι υπάρχει ζωή και χωρίς … το Play Store.

Αν υπάρχει κάτι που κάνει τα προϊόντα της εταιρείας να ξεχωρίζουν, είναι φυσικά οι μοναδικές τους δυνατότητες στον τομέα της φωτογραφίας και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν, όταν πριν λίγες ημέρες η Huawei παρουσίασε επίσημα τα τρία διαφορετικά Smartphones της σειράς Mate 40, έκανε για μια ακόμα φορά ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να λυγίσει.

Κάθε νέο Smartphones της εταιρείας τώρα, επαναφέρει την συζήτηση για το αν μπορεί κανείς τελικά να «ζήσει» χωρίς τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google. Η σύντομη απάντηση είναι … φυσικά και ναι.

Ας δούμε όμως και λίγο πιο αναλυτικά τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Αρχικά, είναι γεγονός ότι η εταιρεία έχει κάνει σημαντικά βήματα στο να εμπλουτίζει συνεχώς το δικό της κατάστημα εφαρμογών, το App Gallery. Αυτό περιλαμβάνει δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φυσικά σε Ελληνικό επίπεδο, προκειμένου να μπορεί ο καθένας να βρει αυτά που χρειάζεται.

Ομως για όσες εφαρμογές (ακόμα) δεν είναι διαθέσιμες στο App Gallery, η εφαρμογή Petal Search έρχεται να βοηθήσει με την σειρά της, προσφέροντας έναν απλό και εύκολο τρόπο  εγκατάστασης τους.

Η «εικόνα» που έχει δημιουργηθεί επίσης, για το πως πολλές από τις υπηρεσίες της Google δεν είναι προσβάσιμες από τα νεότερα Smartphones της εταιρείας, είναι στην καλύτερη περίπτωση απλά λάθος.

Από την προσθήκη του Gmail λογαριασμού μας στον ενσωματωμένο eMail Client των Smartphones της εταιρείας (ή και οποιονδήποτε άλλο θέλουμε) μέχρι την δυνατότητα σύνδεσης του Google account μας στον Browser της Huawei. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στα αρχεία του Google Docs, τις φωτογραφίες στο Google Photos και πολλές ακόμα από τις υπηρεσίες στις οποίες η Αμερικάνικη εταιρεία παρά την θέληση της, δεν μπορεί να προσφέρει με άλλον τρόπο στη Huawei.

Τελικά, αυτό που έχει σημασία δεν είναι το αν μπορεί κανείς να κάνει τη δουλειά του χωρίς περιορισμούς με κάθε ένα από τα νεότερα Smartphones της εταιρείας, αφού είναι δεδομένο ότι μπορεί. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Huawei συνεχίζει να προσφέρει κορυφαία Smartphones στο αγοραστικό κοινό, και να βελτιώνει συνεχώς το οικοσύστημα γύρω από αυτές που κάνουν την καθημερινή συμβίωση μαζί τους όσο εύκολη πρέπει να είναι.

Άλλωστε αυτός που εκτιμά την κορυφαία φωτογραφική εμπειρία, την αντίστοιχα κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση και φυσικά όλες τις υπόλοιπες δυνατότητες του Mate 40 Pro και όχι μόνο, μπορεί να ζήσει και εκτός του… κόσμου της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights