Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei App Gallery : Ελευθερία, ασφαλεία και απεριόριστες επιλογές

Huawei App Gallery : Ελευθερία, ασφαλεία και απεριόριστες επιλογές

απο Kostas Gliatiotis

Το να… αμφισβητήσει κανείς την «κυριαρχία» μιας εταιρείας σε μια συγκεκριμένη αγορά, είναι κάτι που εκτός από θάρρος, απαιτεί και την ικανότητα αλλά και την αποφασιστικότητα ότι θα προσφέρεις κάτι αντίστοιχο αν όχι και καλύτερο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Huawei, με το App Gallery, το δικό της ανεξάρτητο κατάστημα εφαρμογών, όπως και με το πλήθος των υπηρεσιών που το υποστηρίζουν, κάνει ακριβώς αυτό. Μάλιστα σε πλήρη αντίθεση με αυτό που πολλοί τυχόν περίμεναν, η επιτυχία της προσπάθειας αυτής είναι πλέον δεδομένη.

Ξεκινόντας από την υποστήριξη προς τους δημουργούς εφαρμογών, και την παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας, μέχρι την εγγύηση ότι οι εφαρμογές αυτές θα απευθύνονται σε εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο, η εταιρεία αναγνώρισε εξ αρχής ότι η επιτυχία του App Gallery στηρίζεται στην αποδοχή που αυτό  θα έχει.

Η αποδοχή αυτή έγινε ορατή από την πρώτη στιγμή, με πολλές δημοφιλείς εφαρμογές να «αγκαλιάζουν» την νέα πλατφόρμα, και να … πιστεύουν στην επιτυχία της. Όμως αυτό έπρεπε να γίνει και πιο «συγκεκριμένο» ανά χώρα, προκειμένου οι ιδιοκτήτες των Smartphones της εταιρείας να έχουν πρόσβαση στις δικές τους αγαπημένες εφαρμογές.

Από την … αναγνώριση των δημοφιλών εφαρμογών του εξωτερικού, μέχρι και τις πιο δημοφιλείς και απαραίτητες σε καθημερινή βάση, Ελληνικές εφαρμογές, το App Gallery διαθέτει πλέον τα πάντα. Μάλιστα σε τοπικό επίπεδο η Huawei Hellas έδειξε την υποστήριξη της με τον καλύτερο τρόπο, συνεργαζόμενη με «κολλοσούς» όπως οι Ελληνικές τράπεζες, χωρίς όμως να αφήνει πίσω τους μικρότερους Developers δημοφιλών εφαρμογών.

Μάλιστα, ειδικά σε ότι αφορά τις τραπεζικές εφαρμογές, η Huawei έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι αναγνωρίζει τις ανάγκες των πελατών της, και φυσικά την ασφάλεια που θέλουν να νιώθουν στις συναλλαγές τους. Με την ολοκλήρωση της ένταξης και της τράπεζας Πειραιώς στο οικοσύστημα του App Gallery, πολύ σύντομα το σύνολο των τραπεζικών εφαρμογών θα είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας μαζί με τις εφαρμογές της Εθνικής τράπεζας, της AlphaBank και της Eurobank.

Εφαρμογές όπως το eFood, το taxiplon αλλά και το ParkAround είναι και αυτές με τη σειρά τους διαθέσιμες στο App Gallery για όλους όσους δεν θέλουν να αλλάξουν τις καθημερινές … συνήθειες τους όπως και αυτές του e-Fresh, της Domino Pizza, του ΟΠΑΠ, και η εφαρμογή της ΔΕΗ.

 

Φυσικά, επειδή ένα Smartphone είναι και «εργαλείο» ψυχαγωγίας, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι εφαρμογές Nova Go και πλέον το ERTFlix.

Εκτός του νέου Petal Maps, που έχει σχεδιάσει η ίδια η Huawei για την δορυφορική πλοήγηση, είναι επίσης διαθέσιμες και οι δημοφιλείς εφαρμογές HereWeGo, TomTom και Moovit

Mάλιστα, ένα πλήθος συνεργαζόμενων εταιρειών, προσφέρουν επιπλέον προνόμια στις δικές τους εφαρμογές, προκειμένου οι ιδιοκτήτες των Huawei Smartphones να έχουν επιπλέον όφελος. Με μοναδικά δώρα, εκπτωτικά κουπόνια και όχι μόνο, πολλές εταιρείες δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πιστεύουν στο App Gallery και στηρίζουν την ανάπτυξη του ακόμα περισσότερο.

Είναι σίγουρο ότι κάθε χρήστης Huawei device θα έχει πάντοτε να περιμένει κάτι από την εταιρεία η οποία είναι γνωστή για το ότι ανταμείβει με πολλαπλούς τρόπους την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών για τις συσκευές της

Επειδή όμως η Huawei δεν περιορίζεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή κορυφαίων Smartphones, με τα Wearable προϊόντα της να είναι αντίστοιχα εντυπωσιακά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το App Gallery και οι εφαρμογές παρακολούθησης και καταγραφής της άθλησης μας.

Από το Huawei Health και τις πολλαπλές επιλογές που βοηθούν στην βελτίωση της καθημερινής άσκησης και υγείας, σε εφαρμογές όπως το Sleep Cycle και το Home Workouts για την πρόταση εναλλακτικών τρόπων άθλησης.

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε σημασία, αν το οικοσύστημα του App Gallery δεν παρείχε και την ασφάλεια που θεωρείται δεδομένη πλέον στην εποχή μας. Ξεπερνώντας το… συνηθισμένο, η Huawei έθεσε πρότυπα ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων που εξασφαλίζουν την … ηρεμία ότι οι εφαρμογές που υπάρχουν στο App Gallery τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Τελικά, αυτό που έχει σημασία, είναι η ελευθερία που προσφέρει η Huawei στους καταναλωτές με το οικοσύστημα των προϊόντων και υπηρεσιών της. Απαλλαγμένη πλέον από τις δεσμεύσεις άλλων εταιρειών, μπορεί η ίδια να καθορίσει την πορεία της στο μέλλον. Μαζί με αυτή όμως, μπορεί να δώσει και την ευελιξία και την υποστήριξη που χρειάζεται ώστε να την ακολουθήσει κανείς, είτε αυτός είναι Developer εφαρμογών ή φυσικά ο οφειλημένος τελικός χρήστης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights