Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei MatePad 10 Ts Unboxing video

Huawei MatePad 10 Ts Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των οικονομικών tablet είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας, αφού είναι πολλοί αυτοί που αναζητούν μια πρόταση για απλή καθημερινή χρήση. Η huawei από την πλευρά της, “αναγνωρίζει” την ανάγκη αυτή του αγοραστικού κοινού, και συνεχίζει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της στην κατηγορία αυτή. Η νεότερη προσθήκη είναι το νέο Matepad 10 Ts, που όπως δηλώνει και η μικρή διαφορά στην ονομασία του, αποτελεί μια λίγο καλύτερη έκδοση του MatePad T 10 που επίσης θα δούμε πολύ σύντομα.

Αυτό που κάνει το νέο Tablet της εταιρείας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του, είναι η συνολική κατασκευή του, το χαμηλό του βάρος και μέγεθος για ένα Tablet με οθόνη 10 ιντσών, και τα πολύ καλά σε απόδοση ηχεία που διαθέτει.

Στο συγκεκριμένο Unboxing video, γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά το Matepad T 10S, που έρχεται στην Ελληνική αγορά επίσημα σε μια ιδιαίτερα χαμηλή και ελκυστική τιμή πώλησης. Η οθόνη των 10 ιντσών έχει εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση για την κατηγορία αυτή, στα 1920×1200 pixels, που την κάνει ιδιαίτερα λεπτομερή σε απεικόνιση για κάθε είδους χρήση. Εντύπωση προκαλεί και το περιορισμένο πλαίσιο γύρω από αυτή, που είναι υπεύθυνο για τις συνολικά μικρές διαστάσεις για ένα Tablet με οθόνη 10 ιντσών.

Το MatePad T 10s είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ένα υλικό που δεν συνηθίζεται στην κατηγορία τιμής κάτω από τα 200 ευρώ, και σε κάθε περίπτωση αυξάνει την συνολική αίσθηση ποιότητας και πολυτέλειας που πρέπει να έχει πλέον ακόμα και ένα οικονομικό Tablet. Στο εσωτερικό του τώρα, βρίσκεται ο Kirin 710A επεξεργαστής που σχεδιάζει η ίδια η Huawei, και προσφέρει επιδόσεις που καλύπτουν με άνεση τη χρήση για την οποία προορίζεται το MatePad 10 Ts. Η βασική του έκδοση έρχεται με 32GB αποθηκευτικού χώρου και 2 GB μνήμης RAM.

Αν υπάρχει κάτι όμως που πραγματικά ξεχωρίζει στο νέο Tablet της εταιρείας, αυτό είναι τα δύο ηχεία που έχει στην αριστερή και δεξία πλευρά του. Αυτά είναι “ρυθμισμένα” από την Harman Kardon για όσο το δυνατόν καλύτερη ηχητική απόδοση. Εκτός από τον ποιοτικό τους ήχο, έχουν και εντυπωσιακά υψηλή μέγιστη ένταση, συνδυασμός που κάνει το νέο Tablet της εταιρείας ιδανικό για Multimedia χρήση.

Τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρωθεί και το αναλυτικό μας Review για το νέο Matepad T 10s, και φυσικά θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη δοκιμή του ακόμα πιο οικονομικού MatePad T 10 της Huawei.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights