Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matepad T 10 unboxing video

Huawei Matepad T 10 unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei είναι μια από τις λίγες εταιρείες πλέον, που αναγνωρίζουν την ανάγκη του αγοραστικού κοινού για οικονομικά Tablet σχεδιασμένα για απλή καθημερινή χρήση. Ταυτόχρονα λοιπόν με το Matepad T 10s, η εταιρεία κάνει διαθέσιμο πλέον στην Ελληνική αγορά επίσημα και το οικονομικότερο “απλό” Matepad T 10, ένα Tablet σχεδιασμένο για τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής.

Το Matepad T 10 έχει σαν μοναδική και ουσιαστική διαφορα, την χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης των 10 ιντσων, που είναι στα 1280×800 pixels, προκειμένου να προσφέρεται και σε μια χαμηλότερη τιμή πώλησης. Στο συγκεκριμένο βίντεο, γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά το νέο Tablet της εταιρείας, που έρχεται με αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Εκτός από την οθόνη των 10 ιντσών, το Matepad T 10 προσφέρει σαν πλεονέκτημα και την κατασκευή του από μέταλλο, ένα υλικό που πολλές άλλες εταιρείες δεν θεωρούν ότι “ταιριάζει” σε ένα οικονομικό Tablet. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Kirin 710A επεξεργαστής που σχεδιάζει η ίδια η Huawei, με απόδοση που καλύπτει τις απαιτήσεις που έχει κανείς σε αυτή την κατηγορία. Προκειμένου να είναι ιδιαίτερα οικονομικό, το Matepad T 10 έρχεται στην βασική του έκδοση με 32GB αποθηκευτικού χώρου και 2 GB μνήμης RAM.

Εκτός από τον σχεδιασμό και την μεγάλη του οθόνη όμως, το νεο Tablet της εταιρείας έχει και δύο ιδιαίτερα ποιοτικά ηχεία που προσφέρουν και υψηλή μέγιστη ένταση ήχου. Τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρωθεί και η αναλυτική δοκιμή του, και θα επανέλθουμε με το Review για μια πιο συνολική εικόνα του τι προσφέρει το Matepad T 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights