Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10T unboxing video

Xiaomi Mi 10T unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η ικανότητα της Xiaomi να προσφέρει Smartphones με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή πώλησης είναι πλέον δεδομένη, και ολόκληρη η “σειρά” Mi 10T το επιβεβαιώνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Μετά το κορυφαίο Mi 10T Pro της σειράς, ήρθε η… ώρα να γνωρίσουμε και το Mi 10T που αποτελεί μια ελάχιστα διαφορετική έκδοση, με αντίστοιχα χαμηλότερη τιμή πώλησης. Πλέον έρχεται  και αυτό επίσημα στη χώρα μας από την Info Quest που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα των προϊόντων της Xiaomi.

Παραδοσιακά, γνωρίζουμε το Mi 10T στο δικό του Unboxing video, προκειμένου να “ανακαλύψουμε” κυρίως τις διαφορές του από το κορυφαίο μοντέλο της σειράς. Το Smartphone έρχεται επίσημα στη χώρα μας στα 549 ευρώ, ουσιαστικά είναι λοιπόν 100 ευρώ πιο οικονομικό, και οι αλλαγές που έχει κάνει η Xiaomi για να πετύχει την τιμή αυτή είναι πολύ συγκεκριμένες.

Τo Mi 10T έχει τον ίδιο κορυφαίο μέχρι και σήμερα, Snapdragon 865 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, και έρχεται και αυτό με 8 GB μνήμης RAM στην βασική του έκδοση. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι “μειωμένος” στα 128GB αντί για 256GΒ στο ακριβότερο μοντέλο, και μαζί με την διαφορετική ανάλυση της βασικής κάμερας στα 64ΜΡ είναι οι ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα δύο Smartphones.

Το Mi 10T έχει την ίδια ακριβώς οθόνη με διαγώνιο 6.67 ίντσες και εντυπωσιακά υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, ενω είναι και εδώ ένα LCD Panel με την καλύτερη χρωματική απόδοση που μπορεί να έχει μια οθόνη αυτού του είδους. Αντίστοιχα, και η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει την ίδια χωρητικότητα στα 5.000mAh, και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 33W παρότι ο φορτιστής στην συσκευασία του είναι ελάχιστα μικρότερος στα 27W.

Με τις διαφορές ανάμεσα στις δύο συσκευές να είναι πολύ συγκεκριμένες, ο καθένας μπορεί να επιλέξει το Smartphone που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Το Mi 10T απευθύνεται σε όσους θέλόυν τις επιδόσεις του Snapdragon 865 και την οθόνη με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης, όπως φυσικά και την μεγάλη μπαταρία, και δεν ενδιαφέρονται… τόσο πολύ για την απόδοση της έτσι και αλλιώς πολύ καλής κάμερας των 64ΜΡ που έχει στο πίσω μέρος του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights