Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CES 2021: Η LG μοιράζεται το όραμα της για ένα καλύτερο, ασφαλέστερο και πιο άνετο μέλλον

CES 2021: Η LG μοιράζεται το όραμα της για ένα καλύτερο, ασφαλέστερο και πιο άνετο μέλλον

απο Kostas Gliatiotis

Με το μήνυμα ‘Life is ON-Make Yourself at Home’, η LG Electronics (LG) μοιράζεται το όραμά της για έναν πιο συνδεδεμένο και πιο άνετο τρόπο ζωής στην πρώτη all-digital CES® 2021. Στη συνέντευξη Τύπου της εταιρείας που μεταδόθηκε στο CES 2021 website της LG και στο global YouTube κανάλι, η LG επαναπροσδιορίζει την έννοια του «σπιτιού» με την παρουσίαση προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών πιο άνετη, ευέλικτη και ευχάριστη. Επιπλέον, το online εκθεσιακό booth δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της LG από την άνεση του σπιτιού τους μέσω του φορητού υπολογιστή ή της κινητής συσκευής τους.

Η CES συνέντευξη Τύπου της LG ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς, καθώς έδωσε μία πρώτη ‘γεύση’ του τυλισσόμενου κινητού τηλεφώνου και μίας virtual influencer. Το LG Rollable smartphone έκανε την εμφάνισή του στην CES, επιδεικνύοντας εν συντομία τη μοναδική οθόνη με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους. Ως δεύτερη προσθήκη στο brand ‘Explorer Project’, αυτή η τυλισσόμενη συσκευή δίνει το στίγμα της εταιρείας για το μέλλον των smartphones. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η LG σύστησε στο κοινό την Reah Keem, μία virtual συνθέτη και DJ με ανθρώπινη μορφή μέσω της τεχνολογίας deep learning. Η Reah τράβηξε τα βλέμματα και παρουσίασε το νέο ρομπότ LG CLOi που χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία (UV-C) για να καθαρίσει πολυσύχναστους και συχνής χρήσης χώρους, όπως δωμάτια ξενοδοχείου και εστιατόρια.

Η εικονική έκθεση της LG χωρίζεται σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα: το ‘Life in ON TV’, το ‘Virtual Experience’, το ‘LG SIGNATURE in Vegas’ και το ‘Life’s Good Studio’. Το ‘Life in On TV’ προσφέρει 24ωρη κάλυψη με τα νέα και τις πιο πρόσφατες ειδήσεις των προϊόντων της LG στην CES καθώς και ένα ψυχαγωγικό lifestyle πρόγραμμα. Το ‘Virtual Experience’ περιλαμβάνει μια διαδραστική έκθεση με τέσσερις διαφορετικές ζώνες προϊόντων, όπου το ‘LG SIGNATURE in Vegas’ αποτελεί ένα εκπληκτικό παράδειγμα συνδυάζοντας το εντυπωσιακό περιβάλλον του Λας Βέγκας με τις καλλιτεχνικά εμπνευσμένες συσκευές της LG SIGNATURE. Επίσης, οι επισκέπτες του ‘Life’s Good Studio’ μπορούν να απολαύσουν ευχάριστες μουσικές συνεργασίες με μερικούς από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες της βιομηχανίας.

Το ‘Virtual Experience TV’ και η ‘AV Zone’ παίρνουν τον ρόλο του οικοδεσπότη της εικονικής εμπειρίας φιλοξενώντας τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας του OLED Fall display, έναν τοίχο που αποτελείται από ευέλικτες οθόνες OLED που καλωσορίζουν όλους τους επισκέπτες. Σε αυτό το σημείο, μπορούν να μάθουν τα πάντα για τα βασικά πλεονεκτήματα της LG OLED – την ευκρίνεια, την ταχύτητα και τον λεπτό σχεδιασμό – μέσω μιας ειδικής, διαδραστικής παρουσίασης που αξιοποιεί την τεχνολογία εκτεταμένης πραγματικότητας (extended reality – XR) και επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality-AR). Ένα τρισδιάστατο avatar, ο tech influencer, Linus Sebastian, λειτουργεί ως οδηγός φέρνοντας το ανθρώπινο στοιχείο στην παρουσίαση της LG στην πρώτη εικονική CES.

Στην ‘Home Cinema Zone’ βρίσκεται η LG MAGNIT, η 163 ιντσών Micro LED οθόνη της LG, η οποία προσφέρει βαθύτερο μαύρο και βελτιωμένη ακρίβεια αντίθεσης και χρώματος με την τεχνολογία Black Coating της LG. Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν μία καθηλωτική εμπειρία και να απολαύσουν τα οφέλη της Micro LED παρακολουθώντας ζωντανά περιεχόμενο μέσω της ρεαλιστικής εκτεταμένης πραγματικότητας (extended reality -XR).

Η ‘Home Appliance Zone’ αποδεικνύει πώς ένα σπίτι μπορεί να γίνει ακόμα πιο βιώσιμο και να τηρεί τους κανόνες καλής υγιεινής μέσω της τεχνολογίας. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τις καινοτομίες της LG βελτιώνοντας τις συνήθειες τους στην κουζίνα, στο σαλόνι και στο μπάνιο που βρίσκεται το πλυντήριο.

Επιπλέον, η έκθεση LG Business Solutions διαθέτει προηγμένα καταναλωτικά προϊόντα, τα οποία βρίσκονται στο ‘IT Zone’. Σε αυτήν τη ζώνη, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία χρήσης των συσκευών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και προσφέρουν συναρπαστικό περιεχόμενο σε τέσσερα εικονικά περιβάλλοντα, όπως τον χώρο εργασίας στο σπίτι και την αίθουσα παιχνιδιών.

Τέλος, το ‘Mobile Zone’ τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νεότερες καινοτομίες της LG για κινητά, συμπεριλαμβανομένου του περιστρεφόμενου smartphone LG WING με διπλή οθόνη. Οι επισκέπτες μπορούν εικονικά να πάρουν τη συσκευή στα χέρια τους για να δοκιμάσουν τις δυνατότητές του, όπως την Gimbal Motion Camera και το Dual Recording, βιώνοντας τον μοναδικό σχεδιασμό και τις λειτουργίες του με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Για να βιώσετε την υπερσύγχρονη εικονική εμπειρία της LG, επισκεφθείτε το  LG CES 2021 virtual exhibition booth μέσου του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού σας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights