Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Οι χειμερινές προσφορές της HONOR συνεχίζονται και τον Φεβρουάριο!

Οι χειμερινές προσφορές της HONOR συνεχίζονται και τον Φεβρουάριο!

απο Kostas Gliatiotis

Η HONOR, το νεανικό brand τεχνολογίας, προσφέρει για άλλη μία φορά στους Έλληνες καταναλωτές τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά προϊόντα της χωρίς να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αν λοιπόν ψάχνετε ένα όμορφο smartphone προηγμένης τεχνολογίας, από σήμερα μπορείτε να βρείτε το εξαιρετικής ομορφιάς HONOR 9X και τις PRO και Lite εκδοχές του σε πολύ οικονομικές τιμές:

Η HONOR προσφέρει και κάποια από τα πιο δυνατά wearable του brand σε προσιτές τιμές.

Ανακαλύψτε το HONOR Watch GS PRO, το έξυπνο ρολόι που σε «προκαλεί» να εξερευνήσεις τον κόσμο και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Με 25 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας, επισκόπηση της υγείας σας  που συμπεριλαμβάνει ακόμα και οξύμετρο SpO25 για μετρήσεις επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα, συνολικά πάνω από 18 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης και 14 διαφορετικές πιστοποιήσεις στρατιωτικού επιπέδου το HONOR Watch GS Pro αποτελεί το must have smartwatch για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Ακόμα, οι προσφορές περιλαμβάνουν και το ελαφρύ lifestyle fitness smartwatch, HONOR Watch ES, το κομψό Honor Magic Watch 2 46mm, τα ασύρματα ποιοτικά ακουστικά Honor Choice TWS και το HONOR Band 5, ένα ρολόι για όλες τις καταστάσεις. Αναζητήστε τα τώρα σε όλες τις αλυσίδες τεχνολογίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights