Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9T Vs Realme 7 5G (video)

Xiaomi Redmi Note 9T Vs Realme 7 5G (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Realme 7 όπως και το Redmi Note 9T είναι για μια ακόμα φορά, η οικονομικότερη πρόταση της Realme και της Xiaomi αντίστοιχα με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Έχουν τον ίδιο Dmensity 800U επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό τους, όμως διαφέρουν αρκετά σε πολλούς ακόμα τομείς. Το Realme 7 έχει οθόνη 120Hz, και μια δεύτερη κάμερα με Ultrawide φακό, όμως το Redmi Note 9T έχει στερεοφωνικό ήχο και μια σημαντικά πιο “σταθερή” απόδοση στην αναπαραγωγή HDR video. Παραδοσιακά λοιπόν, βλέπουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών σε ένα αναλυτικό βίντεο.

Πρακτικά οι δύο συσκευές προσφέρουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις, όμως το Realme 7 έρχεται με 6GB μνήμης RAM, κάτι που σε βάθος χρόνου θα του επιτρέπει να “αντέχει” λίγο καλύτερα όσο οι εφαρμογές γίνονται όλο και πιο απαιτητικές. Παρόλα αυτά, είναι γεγονός ότι η αρχική τιμή πώλησης του ηταν στα 319 ευρώ, κάτι που επέτρεψε στην εταιρεία να προσφέρει αυτή τη διαφορά σε σύγκριση με το Redmi Note 9T.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος των δύο Smartphones έχουν διαφορετική… άποψη για την χρωματική απόδοση σε κάθε φωτογραφία. Το Redmi Note 9T προσπαθεί να διατηρεί ένα πιο “ρεαλιστικό” χρωματικό προφίλ, με το Realme 7 να προσπαθεί με τη σειρά του να βγάλει μια πιο ζωντανή και ευχάριστη φωτογραφία. Η διαφορά μεταξύ τους είναι αποκλειστικά θέμα προτίμησης, ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας, και το κάτα πόσο είναι φίλος των Social Media.

Πρακτικά, οι δύο συσκευές έχουν ακριβώς την ίδια μπαταρία στο εσωτερικό τους, με χωρητικότητα 5.000 mAh, και με σχεδόν παρόμοι Hardware αυτή έχει και (σχεδόν) την ίδια απόδοση στην πράξη. Εδώ το Realme 7 προσφέρει πιο γρήγορο ρυθμό φόρτισης στα 30W, έχει όμως και μια οθόνη με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης και αντίστοιχα λίγο υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights