Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Από τη Warply το ΟΑΕΔ mobile application

Από τη Warply το ΟΑΕΔ mobile application

απο Kostas Gliatiotis

Στη Warply ανέθεσε ο ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού) το σχεδιασμό και τη δημιουργία της εφαρμογής για κινητά ΟΑΕΔ app που λανσαρίστηκε την περασμένη εβδομάδα σε ειδική εκδήλωση από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη και έχει ως βασικό στόχο την απλοποίηση της καθημερινότητας του πολίτη. Το ΟΑΕΔ app είναι μια άκρως πρωτοποριακή εφαρμογή που έχει ενσωματωμένες ήδη πάνω από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ενώ στόχος είναι να εμπλουτίζεται διαρκώς με καινοτόμες λειτουργίες. Η Warply ανέλαβε το συνολικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου.

Μέσα από την καινοτόμα εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να κάνουν σύνδεση με τα στοιχεία του TAXIS και στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή ή ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας τους.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τα νέα του οργανισμού και του Υπουργείου με push notifications, να βρίσκουν σε διαδραστικό χάρτη πληροφορίες για τα υποκαταστήματα ΟΑΕΔ και οδηγίες για το υποκατάστημα όπου είναι εγγεγραμμένοι, να κάνουν αιτήσεις και ενστάσεις ηλεκτρονικά, να δουν το βιογραφικό τους και να το αποστείλουν εύκολα μέσα από την εφαρμογή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση εργοδότη που επιθυμούν.

Ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply δήλωσε σχετικά: «Ανταποκρινόμαστε και στηρίζουμε τις σημαντικές προσπάθειες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στις ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού με την παροχή καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ειδικά σε ένα τομέα τόσο ευαίσθητο όπως η απασχόληση και είμαστε υπερήφανοι που η Διοίκηση του ΟΑΕΔ επέλεξε τη Warply για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.