Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei AppGallery: Ανακάλυψε έναν νέο κόσμο εφαρμογών

Huawei AppGallery: Ανακάλυψε έναν νέο κόσμο εφαρμογών

απο Kostas Gliatiotis

Στον χώρο της τεχνολογίας, και ειδικότερα των Smartphones, είναι σπάνιο έως και ανύπαρκτο φαινόμενο μια εταιρέια να προσπαθεί να «σπάσει» το κατεστημένο. Όμως η Huawei δεν είναι μια απλή… εταιρεία, αλλά ένας τεχνολογικός… γίγαντας που μέχρι σήμερα δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν αφήνει την τύχη της στα χέρια άλλων.

Με το AppGallery το δικό της κατάστημα εφαρμογών, και με ένα σύνολο υπηρεσιών που το πλαισιώνουν, ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο τον δικό της ανεξάρτητο δρόμο στην αγορά των Smartphones.Το «στοίχημα» για την εταιρεία ήταν η δημιουργία μιας ανεξάρτητης και τεράστιας γκάμας επιλογών σε μια αγορά που καμία εταιρεία μέχρι τώρα δεν έχει επιχειρήσει κάτι παρόμοιο.

Για να το πετύχει αυτό όμως, χρειάστηκε την στήριξη ανεξάρτητων Developers δημοφιλών εφαρμογών, προσφέροντας τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν το περιεχόμενο τους στο AppGallery. Ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία σε νέους Developers να δημιουργήσουν τις δικές τους προτάσεις, σε ένα εύχρηστο περιβάλλον και με την «ασφάλεια» που παρέχει η στήριξη μιας τόσο μεγάλης εταιρείας.

Έχοντας λοιπόν ήδη περισσότερο από ένα χρόνο ζωής, και πλέον με περισσότερα από δύο εκατομμύρια Developers να αναπτύσσουν τις εφαρμογές τους για το AppGallery, η Huawei δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι τελικά ποτέ δεν ήταν … στοίχημα αλλά μια σωστά οργανωμένη επιχείρηση ανεξαρτητοποίησης.

Αυτό φαίνεται πλέον με τον καλύτερο τρόπο και από την συμμετοχή πολλών δημοφιλών εταιρειών στο AppGallery, σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες εφαρμογών και όχι μόνο. Με το Mobile Gaming να γίνεται αποδεκτό από όλο και μεγαλύτερο κοινό, το AppGallery είναι η «πηγή» από την οποία μπορεί ο ιδιοκτήτης κάθε Huawei Smartphone να βρει και να κατεβάσει το αγαπημένο του παιχνίδι. Μάλιστα η εταιρεία συνεχώς φροντίζει ώστε να υπάρχουν προσφορές και επιπλέον «κίνητρα» για όσους χρησιμοποιούν το Smartphone για την ψυχαγωγία τους.

 

Φυσικά, η ψυχαγωγία αυτή δεν περιλαμβάνει μόνο το Gaming, αφού σε τοπικό Ελληνικό επίπεδο, η εταιρεία φροντίζει ώστε να υπάρχει το  περιεχόμενο και οι εφαρμογές που θέλει κάποιος στην καθημερινότητα του. Το ErtFlix και η εφαρμογή NovaGO και φυσικά το CosmoteTV δείχνουν την στήριξη των μεγαλύτερων παροχών περιεχομένου της χώρας μας, στην Πλατφόρμα του AppGallery.

Η παρουσία της ίδιας της Huawei υπάρχει εκεί που χρειάζεται με εφαρμογές όπως το Huawei Music, που προσφέρει το δικό του Online κατάστημα μουσικής και μια συνδρομητική υπηρεσία για να έχουμε μονίμως μαζί μας τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Όμως η Huawei αναγνωρίζει την ανάγκη για συγκεκριμένες εφαρμογές σε τοπικό Ελληνικό επίπεδο, και φυσικά αντίστοιχα σε κάθε άλλη χώρα. Έτσι καλύπτει ξεχωριστά κάθε μια από αυτές, συνεργαζόμενη με τους Developers που έχουν δημιουργήσει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του είδους τους. H εταιρεία παρέχει την τεχνογνωσία, τα εργαλεία και την υποστήριξη για την εύκολη ένταξη των εφαρμογών τους στο οικοσύστημα του AppGallery.

Το HereWeGo, το TomTom και το Moovit καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες για μετακίνηση, και εδώ η εταιρεία δείχνει και τις δικές της δυνάμεις με την εφαρμογή Petal Maps που καλύπτει κανονικά και τη χώρα μας. Για όσους επιλέγουν την μετακίνηση τους χωρίς δικό τους μέσο, το Taxiplon έχει πάντα ένα ταξί διαθέσιμο, και το Parkaround ένα… αυτοκίνητο.

Η «ηλεκτρονική» ευκολία στην πληρωμή λογαριασμών υπάρχει και αυτή φυσικά, με εφαρμογές όπως αυτή της ΔΕΗ, και για τους φίλους των ηλεκτρονικών παραγγελιών το eFood και η Dominos Pizza δείχνουν από την αρχή την στήριξη τους στο AppGallery με την δική τους εφαρμογή. Το eFresh.gr εξυπηρετεί τις πιο «φρέσκιες» καθημερινές μας παραγγελίες.

Καμία πλατφόρμα όμως δεν είναι «πλήρης» χωρίς την απαραίτητη ασφάλεια που πρέπει να υπάρχει στην … ηλεκτρονική πλέον καθημερινότητα μας. Ο καλύτερος τρόπος για την Huawei να αποδείξει την ασφάλεια που παρέχει το AppGallery είναι η συνεργασία της με τις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες που έχουν διαθέσιμες τις εφαρμογές τους σε αυτό. Η Εθνική Τράπεζα, Η Alphabank, και η Eurobank έχουν ήδη διαθέσιμη η κάθε μια τη δική της εφαρμογή, και σύντομα αναμένεται να προστεθεί και η Τράπεζα Πειραιώς.

Ακόμα όμως και για εκείνες τις εφαρμογές που (προς το παρόν…) δεν είναι διαθέσιμες στο AppGallery, η Huawei έχει δημιουργήσει μια έξυπνη και εύχρηστη εφαρμογή για να μας βοηθήσει να βρούμε αυτό που θέλουμε. Το Petal Search είναι στην πραγματικότητα μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης, η οποία εκτός από το να βρει την εφαρμογή που θέλουμε μας κατευθύνει και στο να την κατεβάσουμε με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Ένα κατάστημα εφαρμογών από μόνο του ποτέ δεν είναι αρκετό για να δημιουργήσει το αντίπαλο δέος σε μια αγορά που έχει σχεδον γίνει δεδομένη η αποδοχή δύο διαφορετικών λύσεων. Η Huawei με το AppGallery δείχνει την… κορυφή του παγόβουνου, και πίσω από αυτό κρύβεται μια εταιρεία ικανή να δημιουργήσει την υποδομή και τις συνεργασίες που χρειάζονται για την επιτυχία του. Ο χρόνος, η προσπάθεια είναι μερικοί μόνο από τους «πόρους» που πρέπει να έχει, και να θέλει να διαθέσει μια εταιρεία για να το καταφέρει. Η προσπάθεια όμως είναι μακροχρόνια, και είναι λίγοι ή και ελάχιστοι αυτοί που θα επιμείνουν σε κάθε δυσκολία που θα βρεθεί στο δρόμο τους.

Η συνεχής ανάπτυξη του AppGallery, και των πολλών διαφορετικών υπηρεσιών που το στηρίζουν, δείχνει ότι η Huawei δεν είναι μια εταιρεία που φοβάται τις δυσκολίες αυτές, οι οποίες φυσικά δεν μπορούν να την… νικήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights