Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 9T Unboxing: Οικονομικό και ικανό

Xiaomi Redmi 9T Unboxing: Οικονομικό και ικανό

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi Mi 9T είναι μια ακόμα ιδιαίτερα οικονομική πρόταση από την εταιρεία, σχεδιασμένη για όσους θέλουν ένα απλό Smartphone για καθημερινή χρήση. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 662 επεξεργαστής της Qualcomm, σε μια έκδοση με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ έρχεται με το MIUI 12 και το Android 10 κάτω από αυτό.

Παραδοσιακά, το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Redmi 9T είναι πρακτικά ίδια με αυτά του Poco M3, και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού οι δύο συσκευές συνήθως δεν υπάρχουν ταυτόχρονα στην ίδια αγορά. Στη χώρα μας παρόλα αυτά, η Info-Quest εισάγει επίσημα και τα δύο Smartphones προκειμένου ο καθένας να μπορεί να επιλέξει αυτό που καλύπτει τις δικές του απαιτήσεις.

Η μπαταρία του Xiaomi Redmi 9T έχει εντυπωσιακά μεγάλη χωρητικότητα στα 6.000 mAh και υποστηρίζει ικανοποιητικά ταχεία φόρτιση στα 18W πάντα με τα δεδομένα της κατηγορίας που ανήκει. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται κανονικά φορτιστής, με παροχή 20W, δυστυχώς όμως η Xiaomi παραδοσιακά δεν προσφέρει ακουστικά, υπάρχει όμως η πάντα καλοδεχούμενη θήκη σιλικόνης.

Η βασική του κάμερα έχει ανάλυση 48mp και μαζί με αυτή υπάρχουν τρεις ακόμα συνολικά. Μια με Ultrawide φακό και ανάλυση 8mp, μια Macro κάμερα στα 2mp και ένας αισθητήρας βάθους για Portrait φωτογραφίες. Τέλος, η οθόνη του Smartphone έχει απόλυτα ικανοποιητικό μέγεθος στις 6.53 ίντσες, και η Xiaomi δεν κάνει κάποια παραχώρηση και στην ανάλυση της που στα 2340×1080 pixels είναι απόλυτα ικανοποιητική. Προφανώς πρόκειται για ένα LCD Panel, κάτι όμως αναμενόμενο σε ένα Smartphone που κοστίζει λιγότερα από 180 ευρώ επίσημα στη χώρα μας.  Ειδικά σε μια εποχή που εταιρείες του ανταγωνισμού προσφέρουν Smartphones με 720p Οθόνη, και μάλιστα LCD και κόστος σημαντικά υψηλότερο.

Παρά τις ομοιότητες του με το Poco M3, το Redmi 9T είναι μια διαφορετική στα σημεία συσκευή, όσο “χρειάζεται” προκειμένου να υπάρχει σαν επιπλέον επιλογή. Στη χώρα μας θα ξεκινήσει να πωλείται επίσημα στις αρχές Απριλίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights