Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus 9 Pro Camera Samples

Oneplus 9 Pro Camera Samples

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο και αρκετά ενδιαφέρον OnePlus 9 pro παρουσιάστηκε και επίσημα από την εταιρεία, και αποτελεί εκτός των άλλων το πρώτο «δείγμα» της συνεργασίας με την Hasselblad. Η βασική κάμερα του Smartphone χρησιμοποιεί τον εντυπωσιακό τεχνικά IMX789 αισθητήρα της Sony. Αυτός έχει ονομαστική ανάλυση 48mp και έναν ιδιαίτερα μεγάλο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα στο 1/1.43” ενώ έχει φυσικά και OIS. Η Ultrawide κάμερα του OnePlus 9 Pro χρησιμοποιεί και αυτή έναν τεχνικά ενδιαφέρον αισθητήρα, και συγκεκριμένα τον IMX766 και πάλι της Sony. Η ανάλυση του είναι στα 50mp και έχει αντίστοιχα μεγάλο φυσικό μέγεθος 1/1.56” αλλά και έναν Freeform φακό για περιορισμένη παραμόρφωση.

Παρότι αρχικά η συνεργασία της OnePlus με την Hasselblad περιορίζεται σε επίπεδο λογισμικού και συγκεκριμένα στο calibration των αισθητήρων για τις δύο από τις τέσσερις κάμερες, και τη χρωματική απεικόνιση, το αποτέλεσμα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ο Snapdragon 888 επεξεργαστής στο εσωτερικό του Smartphone επιτρέπει την λήψη βίντεο σε 8K και με 30fps, αλλά και εγγραφή σε 4k με 120fps όπως φυσικά και βελτιωμένες δυνατότητες HDR αλλά και AI.

Η Τρίτη κάμερα είναι λιγότερο εντυπωσιακή, με 3.3x optical Zoom και ανάλυση 8mp ενώ έχει και αυτή OIS, το οποίο είναι πάντα χρήσιμο σε ένα πιο κοντινό πλάνο.

Είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μερικές… ώρες με το OnePlus 9 pro και να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες με τις κάμερες του. Στις αρχές του επόμενου μήνα, περιμένουμε το Smartphone και επίσημα από την εταιρεία στη χώρα μας, για την αναλυτική δοκιμή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights