Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Freebuds 4i unboxing: Premium ήχος σε χαμηλή τιμή

Huawei Freebuds 4i unboxing: Premium ήχος σε χαμηλή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Τα Huawei Freebuds 4i είναι τα νεότερα Bluetooth earbuds της εταιρείας που ξεκινούν να πωλούνται επίσημα και στη χώρα μας. Φέρνουν σε χαμηλότερη τιμή από το συνηθισμένο, πολλές ενδιαφέρουσες δυνατότητες και ποιότητα ήχου. Το Active noise cancellation συνεχίζει να αποτελεί πλεονέκτημα τους, και για αναπαραγωγή μουσικής, αλλά και σε κλήσεις φωνής, ενώ με 10 ώρες, η μπαταρία τους έχει εντυπωσιακή διάρκεια και χρειάζεται μόλις 10 λεπτά φόρτισης για 4 ώρες μουσικής.

Όπως πάντα, τα Freebuds 4i είναι “συμβατά” με όλα τα Android Smartphones αλλά και iOS συσκευές της Apple, χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό. Όλες οι δυνατότητες τους λειτουργούν κανονικά, και μέσω της εφαρμογής AI Life, είναι διαθέσιμες και οι επιλογές παραμετροποίησης τους.

Κάθε ακουστικό έχει μια ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια, που επιτρέπει τον χειρισμό του με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Από την απάντηση κλήσεων, την αλλαγή τραγουδιού και φυσικά την ενεργοποίηση του Active noise cancellation, με δυνατότητα επιλογής μέσω της εφαρμογής για το πως θα ενεργοποιείται κάθε μια από αυτές τις επιλογές. Το ξεχωριστό Awareness mode επιτρέπει στα ακουστικά να αναγνωρίζουν συγκεκριμένους ήχους όπως η ανθρώπινη ομιλία, και επιτρέπουν να “περάσουν” προκειμένου να μπορούμε να μιλήσουμε με κάποιον χωρίς να ακούγεται και κάθε άλλος ήχος γύρω μας.

Όπως πάντα, στην συσκευασία των Freebuds 4i υπάρχουν διαφορετικά σε μέγεθος “μαξιλαράκια” ώστε να μπορεί να βρει ο καθένας αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό του αυτί, και φυσικά ένα μεγάλο σε μέγεθος USB Type-C καλώδιο για την φόρτιση τους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, έχουμε την τύχη να δοκιμάσουμε τα Freebuds 4i σε συνδυασμό με το κορυφαίο Huawei Mate 40 pro, αλλά και το μέχρι σήμερα εντυπωσιακό για τις κάμερες του, P40 Pro Plus της εταιρείας. Το “Crystal clear audio” προσφέρει ποιότητα ήχου, αντίστοιχη σημαντικά ακριβότερων ακουστικών του ανταγωνισμού, ενώ και η ποιότητα κατασκευής των ίδιων των ακουστικών και φυσικά της θήκης τους, είναι κορυφαία όπως μας έχει συνηθίσει η Huawei.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights