Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG αποχωρεί από την αγορά των Smartphones

Η LG αποχωρεί από την αγορά των Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετά χρόνια πλέον, λειτουργίας με συνεχόμενες οικονομικές ζημιές, το τμήμα κινητών τηλεφώνων της LG θα σταματήσει σταδιακά την λειτουργία του τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου ενέκρινε την απόφαση, κάτι που σημαίνει το τέλος των LG Smartphones.

Πάντως, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις της εταιρείας, τα Smartphones που έχουν ήδη κατασκευαστεί και πουληθεί θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται για ένα ακαθόριστο χρονικό διάστημα, το οποίο σύμφωνα με την ίδια θα διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και την κάθε χώρα. Η υποστήριξη αυτή θα περιλαμβάνει και ενημερώσεις λογισμικού, όμως είναι άγνωστο για πόσο καιρό θα συμβαίνει αυτό, καθώς και το αν θα περιλαμβάνουν απλά διορθώσεις και ενημερώσεις ασφαλείας ή και αλλαγή της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος.

Παρόλα αυτά, η LG δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την τεχνογνωσία που απέκτησε στην αγορά των Smartphones σε άλλα προϊόντα του ομίλου, αλλά θα διατηρήσει και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που έχει για τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να εκμεταλλευτεί ότι έχει αναπτύξει αλλά και να συνεχίσει την μελέτη σε δίκτυα.

Ο “τερματισμός” λειτουργίας του τμήματος κινητών τηλεφώνων της LG θα διαρκέσει μερικούς… μήνες, και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές για το τι ακριβώς θα γίνει με το προσωπικό του, αν και τουλάχιστον ένα μέρος του θα μεταφερθεί σε κάποιο από τα άλλα τμήματα του ομίλου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights