Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Πως να αντικαταστήσεις ένα Laptop: Samsung DeX mode

Πως να αντικαταστήσεις ένα Laptop: Samsung DeX mode

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό ότι τα Android Tablets δεν έχουν την “απήχηση” που θα ήθελαν οι εταιρείες, κυρίως επειδή σπάνια μια εφαρμογή είναι σχεδιασμένη να εκμεταλλεύεται σωστά την κατά κανόνα μεγαλύτερη οθόνη τους. Η Samsung όμως, εδώ και χρόνια μάλιστα, έχει σχεδιάσει ένα ξεχωρισρό Desktop Mode για τα δικά της κορυφαία Tablet, που αυξάνει σημαντικά την ευχρηστία τους και το πως μπορείς να εκμεταλλευτείς την συνήθως εντυπωσιακή τους οθόνη.

Το DeX Mode, λειτουργεί αυτόνομα χωρίς την σύνδεση σε εξωτερική οθόνη, ένας περιορισμός που υπάρχει στα Smartphones της εταιρείας, και εδώ μετατρέπει το OneUI σε μια πλήρως λειτουργική επιφάνεια εργασίας. Στο συγκεκριμένο βίντεο, χρησιμοποιώ το Galaxy Tab S7+ σαν “παράδειγμα”, το μεχρι στιγμής καλύτερο Tablet της εταιρείας.

Έχει μια μεγάλη οθόνη στις 12.4 ίντσες, που προφανώς είναι και ένα τεχνικά άριστο Super AMOLED Panel. Με υψηλή ονομαστική ανάλυση, και αντίστοιχα υψηλό ρυθμό ανάνεωσης στα 120Hz, είναι… απόλαυση η χρήση της σε όλες τις περιπτώσεις, από την προβολή HDR video μέχρι τις εφαρμογές γραφείου.

Ο Snapdragon 865+ επεξεργαστής στο εσωτερικό του, είναι περισσότερο από ικανός να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του DeX Mode και φυσικά του ίδιου του Android 11, ενώ η απόδοση της Adreno 650 κάρτας γραφικών είναι “υπερβολική” ακόμα και για Mobile gaming με απαιτητικά παιχνίδια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights