Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme watch S pro: Ενδιαφέρον Smartwatch

Realme watch S pro: Ενδιαφέρον Smartwatch

απο Kostas Gliatiotis

Η Realme έχει ήδη “μπει” στην αγορά των Smartwatch, όμως κάθε νέα πρόταση της εταιρείας είναι σαφώς βελτιωμένη, και συνήθως με περισσότερες και χρήσιμες δυνατότητες. Το Realme Watch S pro, όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία του, είναι το μέχρι στιγμής καλύτερο SMartwatch της εταιρείας, που πλέον είναι επίσημα διαθέσιμο και στη χώρα μας.

Παραδοσιακά πλέον, η γνωριμία μας με το Watch S Pro ξεκινάει με το Unboxing video του, πριν την αναλυτικό δοκιμή και το Review.

Έχει μια μεγάλη σε μέγεθος AMOLED οθόνη, μετράει καρδιακούς παλμούς αλλά και την περιεκτικότητα οξυγόνου στο αίμα, και σύμφωνα με την εταιρεία έρχεται και με μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει έως και 2 εβδομάδες.

Το νέο Smartwatch της εταιρείας, λειτουργεί κανονικά με όλα τα Android Smartphones, μέσω της εφαρμογής Realme Link. Μεταφέρει κανονικά τις ειδοποιήσεις, δεν έχει όμως ηχείο για να μπορούμε να απαντήσουμε σε κλήσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights