Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 8 pro unboxing video: Φωτογραφική “μαγεία”

Realme 8 pro unboxing video: Φωτογραφική “μαγεία”

απο Kostas Gliatiotis

Η Realme έχει αποδείξει πλέον ότι είναι μια «δύναμη» που πρέπει να υπολογίζει ο ανταγωνισμός, και η εταιρεία συνεχίζει την εντυπωσιακά δυναμική είσοδο της και στην Ελληνική αγορά. Το Realme 8 pro, αποτελεί την καλύτερη πρόταση της εταιρείας στη μεσαία κατηγορία, με προφανή έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο, όμως είναι σχεδιασμένο να ξεχωρίζει και σε αρκετούς ακόμα τομείς. Παραδοσιακά πλέον, η γνωριμία μας με το νέο Smartphone ξεκινάει με το Unboxing video του, στο οποίο το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά.

Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί τον Samsung HM2 αισθητήρα των 108mp, με απόδοση που δεν περιμένει κανείς στα χρήματα αυτά, ενώ η εταιρεία έχει επιλέξει ένα AMOLED Panel για την οθόνη του Smartphone με πραγματικά εντυπωσιακή χρωματική απόδοση.

Το Realme 8 pro καταφέρνει να είναι επίσης περιορισμένο σε συνολικές διαστάσεις, με την εταιρεία να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μικρό του πάχος αλλά και το χαμηλό του βάρος. Η πίσω πλευρά του είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, όμως ξεχωρίζει με τον διαφορετικό σχεδιασμό της, με μια πιο «ματ» υψή που θυμίζει μικρά… διαμάντια και προσφέρει την καλύτερη και πιο πολυτελή αίσθηση που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο υλικό.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 720G επεξεργαστής της Qualcomm, που θεωρείται πλέον «συνηθισμένος» σε αυτή την κατηγορία τιμής, ο οποίος όμως όπως βλέπουμε αναλυτικότερα και στο βίντεο, δεν έχει κανένα … πρόβλημα να διαχειριστεί με άνεση την κάμερα των 108mp. Η έκδοση του Realme 8 Pro που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, θα έχει 128GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB μνήμης RAM, σε μια κατηγορία τιμής που είδικα το δεύτερο δεν θεωρείται δεδομένο από τον ανταγωνισμό.

H μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 4.500mAh, όσο πρακτικά και στο αμέσως προηγούμενο Realme 7 pro, η φόρτισης της γίνεται πλέον με 50W σαν μέγιστο ρυθμό που υποστηρίζει το ίδιο το Smartphone. Σε πλήρη αντίθεση όμως με συσκευές άλλων εταιρειών, στη συσκευασία του περιλαμβάνεται ένας φορτιστής των… 65W που μάλιστα μπορεί να φορτίσει εντυπωσιακά γρήγορα και άλλα Smartphones της Realme αλλά και εταιρειών του ίδιου ομίλου όπως της OnePlus και της Vivo.

Τέλος, το Realme 8 pro έρχεται με Android 11 προ-εγκατεστημένο και χρησιμοποιεί το νεότερο και σημαντικά βελτιωμένο Realme UI v2.0 με σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και τις διαφορετικές επιλογές παραμετροποίησης του.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και η αναλυτική δοκιμή του Realme 8 pro, και θα επανέλθουμε με το (προφανώς) αναλυτικό του Review, στο οποίο φυσικά θα εστιάσουμε ιδιαίτερα στις επιδόσεις που έχει στον τομέα της φωτογραφίας και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights