Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 5.4 unboxing video: Οικονομία και απλότητα

Nokia 5.4 unboxing video: Οικονομία και απλότητα

απο Kostas Gliatiotis

Το Nokia 5.4 είναι η μέχρι στιγμής νεότερη πρόταση της εταιρείας που είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας, και στην μεσαία κατηγορία τιμής. Έρχεται με μάλλον ικανοποιητικά χαρακτηριστικά, όπως η μεγάλη σε μέγεθος οθόνη του, έστω και με χαμηλότερη ανάλυση, ο Snapdragon 662 επεξεργαστής στο εσωτερικό του, και τέσσερις κάμερες με την βασικη από αυτές να είναι στα 48mp.

Παραδοσιακά, το γνωρίζουμε για πρώτη φορά στο Unboxing video του.

Ένα από τα θεωρητικά πλεονεκτήματα των συσκευών της εταιρείας, είναι το Stock Android, το λειτουργικό σύστημα της Google όπως το σχεδιάζει αυτή, με ελάχιστες επεμβάσεις ουσιαστικά μόνο στην εφαρμογή της κάμερας. Ακόμα και αν σε κάποιες περιπτώσεις αυτό σημαίνει ότι πρέπει να “περιοριστούμε” σε αυτά που προσφέρει η Google για την διαχείριση των δεδομένων μας, όπως η απαράδεκτη εφαρμογή Google Photos και πόσο μάλλον αυτή για την διαχείριση της μουσικής μας.

Η Nokia δεσμεύεται και για δύο χρόνια ενημερώσεων σε νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, παρότι αυτή τη στιγμή το Smartphone “τρέχει” ακόμα το παλαιότερο Android 10. Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει ικανοποιητική χωρητικότητα 4.000mAh και η εταιρεία δηλώνει έως και δύο ημέρες λειτουργίας, χάρη στην καλή διαχείριση ενέργειας από το λιγότερο απαιτητικό λειτουργικό σύστημα. Παρόλα αυτά, φορτίζει σχετικά αργά με έως 18W ενώ για κάποιο λόγο το Nokia 5.4 έχει στην συσκευασία του έναν ακόμα πιο “αργό” φορτιστή των 10W που κάνει την διαδικασία της φόρτισης μάλλον χρονοβόρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights