Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 20 5G με NXTVISION: Κορυφαία εμπειρία προβολής

TCL 20 5G με NXTVISION: Κορυφαία εμπειρία προβολής

απο Kostas Gliatiotis

Κάθε εταιρεία που «σέβεται» τον εαυτό της, εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που διαθέτει απέναντι στον ανταγωνισμό, προκειμένου τα δικά της προϊόντα να είναι ξεχωριστά. Αν αυτό τώρα γίνεται και με ένα τρόπο που να τα κάνει ακόμα καλύτερα για τον καταναλωτή, ακόμα καλύτερα, και στην περίπτωση της TCL αυτό είναι … ιδιαίτερα εύκολο.

Η εταιρεία έχει μεταφέρει στον χώρο των Smartphones την τεχνογνωσία της στην κατασκευή κορυφαίων οθονών, και μάλιστα έχει φροντίσει ώστε να είναι και πρακτικά χρήσιμη. Η τεχνολογία NXTVision λοιπόν, είναι το… αποτέλεσμα, και το TCL 20 5G είναι η νεότερη συσκευή της που δείχνει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αυτής.

Το TCL 20 5G, μπορεί να αναγνωρίζει το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη του,  και να προσαρμόζει την χρωματική της απόδοση έτσι ώστε να προσφέρει την θεωρητικά και πρακτικά καλύτερη εμπειρία θέασης. Μια «συνηθισμένη» φωτογραφία μετατρέπεται σε ένα σύνολο έντονων αλλά ρεαλιστικών χρωμάτων, με αυξημένη αντίθεση αλλά και ευκρίνεια στα σημεία που χρειάζεται αλλά και σωστή προσαρμογή του φωτισμού προκειμένου να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η προβολή ενός βίντεο όμως, είναι αυτή που ξεχωρίζει, με το TCL 20 5G να «γεμίζει» χρώμα (πάντα σε ρεαλιστικό επίπεδο) ακόμα και περιεχόμενο που αρχικά δεν ήταν ιδιαίτερα… ζωηρό χρωματικά. Μάλιστα εδώ η τεχνολογία NXTvision λειτουργεί σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος, προκειμένου να προσαρμόζει την χρωματική απόδοση της οθόνης ακόμα και σε εφαρμογές τρίτων όπως είναι το Netflix και φυσικά το Youtube.

Όμως το TCL 20 5G φροντίζει και για εκείνες τις ώρες της ημέρας που ο ιδιοκτήτης του θέλει μια πιο… ξεκούραστη εμπειρία θέασης. Η ξεχωριστή «Λειτουργία ανάγνωσης» προσαρμόζει την ευκρίνεια και το χρώμα της οθόνης, προκειμένου να θυμίζει ένα «βιβλίο» και να είναι άνετη σε συνεχόμενη ανάγνωση.

Φυσικά, υπάρχει και η ξεχωριστή λειτουργία «άνεσης ματιών» που περιορίζει την μπλε απόχρωση του φωτισμού της οθόνης, παράγοντας πιο θερμά και ξεκούραστα χρώματα, ενώ προσαρμόζεται αυτόματα και στις συνθήκες φωτισμού στο γύρω χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, το TCL 20 5G φροντίζει ώστε ακόμα και λίγο πριν κοιμηθούμε, να αναγνωρίζει το χαμηλότερο φωτισμό και τις συνθήκες ώστε η οθόνη του να ταιριάζει σε αυτές.

Μια οθόνη λοιπόν, ακόμα και σε ένα Smartphone με λογικό κόστος, μπορεί να είναι σημαντικά καλύτερη από το “συνηθισμένο” αρκεί μια εταιρεία να έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε να την κάνει ξεχωριστή!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights