Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ FreeBuds 4i: Ήχος, μοναδικές δυνατότητες και μπαταρία.

FreeBuds 4i: Ήχος, μοναδικές δυνατότητες και μπαταρία.

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, πρέπει να είναι ικανό πλέον για πολύ περισσότερα από το να μπορεί «απλά» να αναπαράγει σωστό και ποιοτικό ήχο. Πρέπει να καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας, και να φροντίζει να τις καλύπτει ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Φυσικά, όλα αυτά πρέπει να συνοδεύονται και από μπαταρία που δεν θα μας … αφήσει ενώ χρειαζόμαστε τα ακουστικά μας.

Τα νέα FreeBuds 4i έχουν σχεδιαστεί από την Huawei να καλύπτουν όλες αυτές τις απαιτήσεις, και μάλιστα το πετυχαίνουν με τον καλύτερο τρόπο, θέτοντας έναν ακόμα «στόχο». Να είναι τα καλύτερα ακουστικά με απλά χαμηλότερο κόστος, και όχι απλά καλά για ένα οικονομικό ζευγάρι ακουστικών.

Προκειμένου να μπορεί κανείς να απολαύσει την αγαπημένη του μουσική χωρίς να τον … ενοχλεί η φασαρία στον χώρο γύρω του, το Active Noise cancellation συνδυάζεται ιδανικά με τον σχεδιασμό των ίδιων των FreeBuds 4i προκειμένου να απομονώνει αλλά και να ακυρώνει κάθε είδους ενοχλητικό θόρυβο και ήχο.

Από το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να χάνουμε τη συγκέντρωση μας, μέχρι και σε πολυσύχναστους δρόμους, τα FreeBuds 4i μας κάνουν να νιώθουμε «αποκομμένοι» εκεί που χρειάζεται. Όμως υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές, που θέλουμε να ακούσουμε συγκεκριμένους ήχους από τον χώρο γύρω μας, και φυσικά να μιλήσουμε με κάποιον χωρίς όμως να θυσιάσουμε την μουσική μας, αλλά και να μην μπούμε καν στη… διαδικασία να βγάλουμε τα ακουστικά από τα αυτιά μας.

Το ξεχωριστό Awareness mode, είναι αρκετά έξυπνο ώστε να αναγνωρίζει την ανθρώπινη φωνή αυτού που μας μιλάει, όπως και σημαντικούς για την ασφάλεια μας ήχους (όπως ένα διερχόμενο αυτοκίνητο), προκειμένου να έχουμε την επαφή που θέλουμε με τον χώρο γύρω μας, ξεχωρίζοντας αυτά που μας ενοχλούν από αυτά που είναι… απαραίτητα.

Ακόμα και αν η μπαταρία των FreeBuds 4i είναι ήδη εντυπωσιακή, προσφέροντας έως και 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, ώστε να τα έχουμε πάντα μαζί μας, θα υπάρξει πάντα εκείνη η «άτυχη» στιγμή που θα ξεχάσουμε απλά να τα φορτίσουμε. Για αυτές τις περιπτώσεις, η Huawei έχει σχεδιάσει μια εντυπωσιακά γρήγορη φόρτιση, που σε μόλις δέκα λεπτά θα έχει… έτοιμα τα ακουστικά μας για 4 ώρες λειτουργίας.

Όμως, οι περιορισμοί είναι κάτι που δεν πρέπει να υπάρχουν σε κανέναν τομέα, και τα FreeBuds 4i φροντίζουν και για αυτό. Είναι συμβατά με κάθε είδους Android Smartphone αλλά και iOS συσκευές της Apple. Μάλιστα το Active noise cancellation και το Awareness mode λειτουργούν «αυτόνομα» στα ίδια τα ακουστικά, ανεξάρτητα από την συσκευή που έχουν συνδεθεί.

Ακόμα όμως και για όλες τις υπόλοιπες επιλογές που προσφέρουν στην λειτουργία τους, και μια πιο αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση της μπαταρίας τους, υπάρχει η εφαρμογή AI Life που είναι διαθέσιμη πρακτικά για κάθε είδους Smartphone. Έτσι λοιπόν τα FreeBuds 4i είναι πραγματικά… ελεύθερα να συνδεθούν σε οποιαδήποτε συσκευή.

Τέλος, προκειμένου να έχουν όλοι την δυνατότητα να «απολαύσουν» τις μοναδικές δυνατότητες και την κορυφαία ηχητική απόδοση των FreeBuds 4i, σε χαμηλότερη τιμή πώλησης στα 69 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

FacebookHuaweimobileGR

Instagramhuaweimobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights