Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor 50 Smartphones με Qualcomm επεξεργαστές και επίσημα

Honor 50 Smartphones με Qualcomm επεξεργαστές και επίσημα

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τον διαχωρισμό της από την μητρική Huawei, και έχοντας πλέον την ελευθερία (που θα έπρεπε να έχει και η Huawei…), ήρθε η ώρα για την Honor να συνεχίσει την δυναμική της πορεία στον χώρο των Smartphones και όχι μόνο, σαν μια ανεξάρτητη αλλά το ίδιο δυναμική και πρωτοποριακή εταιρεία.

H εταιρεία μπορεί και επίσημα πλέον να μιλήσει για την συνεργασία της με την Qualcomm, για την χρήση των κορυφαίων επεξεργαστών της, στα επόμενα Honor Smartphones. Μάλιστα έγινε και πιο συγκεκριμένη με επίσημο τρόπο, δηλώνοντας ότι η σειρά Honor 50 θα είναι από τις πρώτες ανεξαρτήτως κατασκευαστή που θα εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του νέου Snapdragon 778G επεξεργαστή της Qualcomm.

H Honor ξεκινά μια νέα πορεία που ξεκάθαρίζει ότι θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνογνωσία της για την δημιουργία κορυφαίων Smartphones  σε κάθε κατηγορία τιμής.  Μάλιστα, χωρίς δυστυχώς περισσότερες λεπτομέρειες, η Honor αναφέρει ότι η σειρά Honor Magic θα είναι αυτή που θα εκμεταλλευτεί τους “ακόμα ισχυρότερους” επεξεργαστές της Qualcomm (λέγε με Snapdragon 888) για κορυφαία εμπειρία στον τομέα της φωτογραφίας, των επιδόσεων και όχι μόνο.

Η Honor ξεκαθαρίζει λοιπόν το μέλλον της με τον καλύτερο τρόπο, και δείχνει ότι τα εμποδία είναι πάντα για καλό όταν μια εταιρεία έχει το μέγεθος, την εμπειρία και την τεχνολογία που “πρέπει” για να επιστρέψει σε μια αγορά που εκτιμά το όνομα και την ποιότητα των προϊόντων της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights